Achtkastelenloop

Zondag 4 maart 2018

De ultieme test voor Rotterdam!


              direct_na_startbewerkt.jpg

Hanzesport nodigt je uit voor een schitterende loop door de prachtige, bosrijke omgeving van het acht-kastelendorp Vorden in de Achterhoek op zondag 4 maart 2018.

Programma

Mazda Lenselink - 10 km wedstrijd- en recreatieloop

Running Center - 21 km wedstrijd- en recreatieloop

Hanzesport - 30 km wedstrijd- en recreatieloop

Een vlot parcours met weinig hoogteverschillen, grotendeels over asfaltwegen, soms over nostalgische klinkertjes en verharde fietspaden. Veel hardlopers gebruiken de 30 km als ideale voorbereiding op de marathon van Rotterdam en Enschede. Maar ook de kortere afstanden zijn beslist de moeite waard. Alle drie afstanden gaan over één ronde.

LOOPGROEP ZANDLOPER
Loopgroep Zandloper uit Aalten gaat met een groep van 25 tot 35 lopers deelnemen aan de halve marathon van de Achtkastelenloop. Zij zijn onder leiding van Henk Mengers inmiddels begonnen met hun specifieke voorbereiding en we zullen hun vorderingen volgen via Facebook.

100_leukste_banner.jpg

ROPARUN
ROPARUN is een estafetteloop van Parijs of Hamburg naar Rotterdam over ca. 570 km. Het doel is om geld in te zamelen voor hulp aan mensen met kanker. Jaarlijks kan op deze manier veel geld worden besteed aan directe hulp om de laatste fase van het leven van kankerpatiënten dragelijker te maken. Het motto is dan ook:

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Roparun Team Zutphen neemt in 2018 deel aan deze estafetteloop en zamelt geld in voor dit mooie doel. U kunt ons, en daarmee patiënten en hun gezinnen, helpen door 1 euro extra te doneren bij uw inschrijving. Wij hopen dat u dit massaal doet. U kunt uw sponsoring bij uw voorinschrijving kenbaar maken door een kruisje te zetten bij 'Donatie 1 euro aan Roparun'.

Bij voorbaat vast onze hartelijke dank. Daarnaast hebben we tijdens de Achtkastelenloop een speciale actie:

Zin in een herstellende sportmassage na de Achtkastelenloop?!

Je hebt hard gelopen, bent moe gestreden en misschien heb je er nog wel een PR uit gesleept.....kortom je benen verdienen dan extra aandacht. Wij weten hoeveel behoefte je hier aan kunt hebben en hoe herstellend een sportmassage kan werken. Daarom werken wij graag mee aan je herstel! Na afloop van de Achtkastelenloop masseren wij je benen op professionele wijze. Wij doen dit vrijwillig, maar waarderen het natuurlijk enorm als je voor deze massage een vrijwillige bijdrage doet. Die gaat in zijn geheel naar Stichting Roparun.

Atletiek Vereniging Hanzesport juicht dit goede doel en onze acties daarvoor van harte toe en biedt  elke 100e voorinschrijving een massage aan twv € 10,-. Twijfel dus niet en schrijf je alvast in voor de loop op zondag 4 maart 2018 in Vorden! 

De masseurs van ROPARUN Team Zutphen