Aanmelden bij Hanzesport

Bij Hanzesport staat een enthousiast team deskundige trainers voor je klaar. Je hebt de keuze uit diverse trainingsgroepen voor verschillende leeftijden en groepen. Je kunt bij ons vier keer gratis meetrainen om te kijken of de atletieksport of een loopgroep iets is voor jou.

Pupillen, junioren en senioren

De minipupillen, pupillen en junioren leren spelenderwijs de onderdelen van de atletiek. De groep, het materiaal en de loopafstanden zijn aangepast aan de leeftijd. Ook tijdens wedstrijden meten de pupillen en junioren zich met kinderen van hun eigen leeftijd.

In de groep senioren (vanaf 20 jaar) train je gericht voor een of meer werp-, sprong- of loopnummers of voor de meerkamp. Samen met de trainer(s) werk je toe naar regionale en misschien wel landelijke wedstrijden.

Leeftijdsindeling: op deze pagina staat precies vermeld wanneer je minipupil, pupil, junior, senior of master bent.

Loopgroepen

Samen lopen in een groep met een of meerdere ervaren trainer(s) is de manier om vooruit te komen en gemotiveerd te blijven. Daarom bieden wij bij Hanzesport een groot aantal loopgroepen met elk hun eigen doelstellingen en ambities, van beginners tot een midden- en langeafstandsgroep.

Lid worden?

Kijk onder het menu trainingen in welke trainingsgroep je geinteresseerd bent. Bel of kom langs en meld je bij een van de trainers. Het ingevulde en ondertekende formulier kan worden afgegeven aan de ledenadministratie (postvakje in het clubhuis) of per mail (scan) worden verstuurd naar ledenadministratie@hanzesport.nl of via de trainer.

Wie zich inschrijft wordt ook 'automatisch' vrijwilliger bij Hanzesport. Doordat de leden meewerken -voor minstens 4 uur per jaar- worden de kosten laag gehouden. Steeds meer verenigingen doen het zo. Klik hier voor het aanmeldingsformulier (tevens inschrijfformulier vrijwilligerstaak). De contributiebedragen vind je hier.

NB: Bij de trainer(s) gelijktijdig de 2 formulieren inleveren.