NK Werpvijfkamp, gewichtwerpen en kogelslingeren

Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2017

Na het succesvolle NK Werpen voor Masters in 2016, gaan we dat dit jaar weer doen! Een tweedaagse wedstrijd speciaal voor de masters, op de ene dag hebben de mannen de vijfkamp en de vrouwen het gewichtwerpen en kogelslingeren. Op de andere dag vice versa.
We zijn enorm trots op dat wij dat dit jaar nogmaals mogen organiseren als Hanzesport!

Ondertussen zijn we gestart met een groep ervaren en enthousiaste mensen om op 30 september en 1 oktober twee mooie wedstrijddagen met alle werponderdelen voor de masters vorm te geven.

In zo’n werpweekend zijn veel handen nodig om alles soepel te laten verlopen. Dat kunnen we natuurlijk niet zonder de hulp van even enthousiaste vrijwilligers die op een of beide dagen wil assisteren bij een van de taken, o.a. als jury, in de kantine, start/meldbureau, materiaalvoorziening.
Als je het leuk vind om te helpen bij dit NK, dan ben je van harte welkom, stuur een kort mailtje naar juco@hanzesport.nl en geef je voorkeur aan. Of spreek een van de organisatoren aan. Voor een eerste uitgebreidere informatie kun je ook het tabblad Vrijwilligers doorlezen.

Ben je een Master en wil je deelnemen, kijk dan eerst bij Wedstrijdinformatie voor aanvullende informatie over de wedstrijd en over de inschrijfprocedure.