Werp5kamp 27 oktober 2018

12 juli 2018

Werp5Kamp op zaterdag 27 oktober 2018

10 jaar is onder de bezielende leiding van Han de Werp5Kamp georganiseerd!
Vorig jaar hebben we een jaartje overgeslagen omdat we het NK kort daarvoor hadden
georganiseerd. Maar aankomende oktober staat ie weer op de agenda!

Wanneer en hoe
Dit jaar weer traditiegetrouw de Werp5Kamp! Georganiseerd door AV Hanzesport, op de laatste dag in oktober. Dit betekent dat we voor 11 de keer het atletiek baanseizoen op een feestelijke en sportieve wijze gaan afsluiten. Voor diverse atleten ook de laatste mogelijkheid om in hun leeftijdscategorie te proberen om records te verbeteren. Ook nu zullen wij na afloop zorgen voor een gezellige en smakelijke afsluiting in de kantine.
Door de bouw van de extra kooi zijn we in staat om meer atleten dan voorheen te laten deelnemen omdat we kunnen werken in 4 groepen van 15 deelnemers. Maar toch hopen wij dat u niet te lang wacht met uw inschrijving om teleurstelling te voorkomen.

Inschrijfgeld & Betaling
Het inschrijfgeld hebben we zoals afgesproken op € 17,50 vastgesteld.
De betaling van het inschrijfgeld wordt via de site geregeld en niet meer op de wedstrijddag zelf. Het moment van betaling is ook tevens de datum van inschrijving. Dit is pas van belang wanneer het maximum van 60 deelnemers is bereikt.

Inschrijven
U kunt zich inschrijven via www.atletiek.nu
De inschrijving sluit op zaterdag 20 oktober, tenzij het maximale aantal inschrijvingen al eerder is bereikt. Een voordeel van atletiek.nu is dat u zelf tijdens de wedstrijd de uitslagen via internet kunt volgen.

Informatie over de wedstrijd
Alle informatie kunt u via www.atletiek.nu volgen. Wie er al hebben ingeschreven, hoe laat de wedstrijd voor u begint en het verdere chronoloog. Daarnaast zal de organisatie in de week voor aanvang van de wedstrijd alle deelnemers via de mail nog informeren. En hier op de website zal ook het tijdschema en de groepenindeling komen te staan.

Met vriendelijk groet,
WOC AV Hanzesport