Opleiding assistent looptrainer bij Hanzesport

11 september 2018

Vind je het leuk om meer te leren over looptechniek en het geven van trainingen? Binnen Hanzesport wordt in januari 2019 gestart met de opleiding tot assistent looptrainer. De opleiding duurt ongeveer 3 maanden en wordt verzorgd door Fabienne Tousain. De exacte data staan nog niet vast en zullen deels in overleg met de cursisten worden afgestemd.

De cursus kent drie workshops van 2,5 uur. Daarnaast krijg je aanvullende opdrachten die bij Hanzesport kunnen worden uitgevoerd. Hierbij kan je denken aan het voorbereiden en geven van een deel van de trainingen, bij voorkeur in jouw eigen team waarbij de hoofdtrainer meekijkt. Het doel van de cursus is assistenten opleiden die deeltaken van de trainer overnemen om zo de belasting voor de trainer te verminderen. Er zijn verder geen instroomeisen aan deze cursus verbonden. De cursisten hebben bij voorkeur enige loopervaring opgedaan binnen de vereniging.

Geïnteresseerd?

Als je je wilt aanmelden of meer informatie wilt hebben, geef dat dan even door aan Fabienne Tousain (tousain@hotmail.com) en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!