Grote Clubactie van start

24 september 2018

GROTE CLUBACTIE 2018

Geacht Hanzesportlid,

Aankomende zaterdag gaat de Grote Clubactie weer van start. Dit jaar hebben we een bijzonder spaardoel. In 2019 bestaat onze vereniging 50 jaar en gedurende dat jaar willen we graag verschillende activiteiten organiseren voor iedereen. Om dit te kunnen doen, is er geld nodig. Daarom hopen we dit jaar €5000,- op te halen.
 
Dat is eigenlijk vrij eenvoudig: Als iedereen minimaal 4 loten (ver)koopt, dan halen we dat bedrag met gemak.
 
Dit verkopen kan via papieren loten (verkrijgbaar in het clubhuis) of online. Om online loten te kunnen verkopen, moeten we je aanmelden bij De Grote Clubactie, hetgeen tot niets verplicht. Indien je desondanks niet wilt worden aangemeld bij De Grote Clubactie, stuur dan een mail vanaf het mailadres waarop je deze mail ontvangen hebt naar kantoor@hanzesport.nl met als titel 'Bezwaar aanmelding Grote Clubactie'.
Bij geen bezwaar melden we je aan op de site van de Grote Clubactie, waarna je een mailtje ontvangt die je kunt verspreiden onder familie en vrienden.
Hier staat alles uitgelegd: https://clubactie.nl/hoe-werkt-het-verkoopmethodes
 
Nog even kort over de Grote Clubactie:
 
Een lot kost €3,-, daarvan gaat € 2,40 rechtstreeks naar onze vereniging. Mensen die een lot hebben gekocht maken kans op de hoofdprijs van €100.000,-, maar ook op een auto, fiets, vakantiecheques en nog veel meer.
 
Doe jij dus ook mee dit jaar?    
 
Hartelijke groet,
 
Tosca en Simone