SIA zoekt vrijwilligers

28 oktober 2018

Beste Hanzesporter,

In het komende winterseizoen organiseert Stichting Indoor Atletiek (SIA) in het
Omnisportcentrum in Apeldoorn weer een viertal mooie wedstrijden voor alle categorieën. Wij zoeken graag de samenwerking met meerdere verenigingen om samen deze wedstrijden mogelijk te maken.

Wie is SIA?
Stichting Indoor Atletiek is drie jaar geleden opgericht om de wedstrijden in het
Omnisportcentrum in Apeldoorn mogelijk te maken. Een aantal wedstrijden wordt door SIA zelf georganiseerd, achter de schermen zijn we bezig om alles te faciliteren om op langere termijn ook verenigingen en andere geïnteresseerden gemakkelijker wedstrijden te kunnen laten organiseren in het Omnisportcentrum.

Winterseizoen 2018/2019
In het winterseizoen 2018/2019 zal SIA de volgende drie wedstrijden organiseren:
- Zondag 23 december 2018: Try-Out Games voor AB - junioren, Senioren en Masters
- Zaterdag 19 en zondag 20 januari 2019: Nationale Junioren C&D Indoor
- Zondag 3 maart 2019: Pupillen Indoor

Helpen als vereniging
Bovenstaande wedstrijden zijn omvangrijke wedstrijden, daardoor kunnen zij niet door één vereniging gedragen worden. SIA zoekt dan ook de samenwerking met andere enthousiaste verenigingen die een bijdrage willen leveren aan mooie wedstrijden voor alle doelgroepen binnen de atletiekwereld.
Het is mogelijk om met Hanzesport een bepaald onderdeel bij een wedstrijd te adopteren. Zo kun je samen met eigen verenigingsleden een leuke dag hebben en de wedstrijdorganisatie ondersteunen.
Ben je enthousiast als verenigingsbestuur of WOC om SIA te helpen één of meerdere
wedstrijden mogelijk te maken? Neem dan contact met ons op via info@indoorapeldoorn.nl!

Helpen als individu
Wanneer je als vereniging niet de mogelijkheid ziet om als team te helpen, dan willen wij jou als contactpersoon vragen om de hulpvraag uit te zetten binnen jouw vereniging!
Gediplomeerde juryleden vinden het wellicht leuk om een keer bij een grote wedstrijd in het Omnisportcentrum te helpen. Een mooie wedstrijd om ervaring op doen die bij jullie tijdens het outdoorseizoen weer goed van pas komt. Ouders/verzorgers van jeugdatleten willen misschien helpen bij de wedstrijd waar hun zoon/dochter aan meedoet. Daarom dan ook het verzoek om deze oproep op jullie website te plaatsen, via social media te delen, mee te nemen in een nieuwsbrief of op een andere manier te delen. Enthousiaste juryleden, ouders of andere leden kunnen zich rechtstreeks aanmelden via
info@indoorapeldoorn.nl!

Wat verwachten we van degene die helpen?
De functies die je kunt vervullen zijn erg verschillend. Het varieert van jurylid tot medewerker wedstrijdsecretariaat, van pupillenbegeleider tot medewerker callroom en van medewerker toegang/kassa tot medewerker materiaalploeg. Maar wij zijn ook op zoek naar atletenbegeleiders en fysiotherapeuten. Kortom: voor iedereen is er een passende rol om deze wedstrijden gezamenlijk tot een groot succes te maken. Kennis van de atletiek is niet persé vereist.

Wat kun je van ons verwachten?
Een erg gezellige dag met alle juryleden, vrijwilligers en atleten in het Omnisport. Voor eten en drinken wordt natuurlijk gezorgd. Alle vrijwilligers/juryleden ontvangen een T-shirt van de organisatie en zijn op die manier duidelijk herkenbaar. Dit T-shirt moet na afloop wel weer worden ingeleverd. Verder krijg je uitgebreide informatie over de taken die bij jouw functie horen, zodat je goed voorbereid aan de wedstrijd kunt beginnen.

Interesse om te helpen als vereniging? Of als individu? Of wil je eerst nog meer informatie? Mail naar info@indoorapeldoorn.nl! Wil je bij de aanmelding duidelijk aangeven voor welke dag(en) je je aanmeldt en of je een voorkeur hebt voor een functie?

Met sportieve groet,

SIA | Stichting Indoor Atletiek
Anneke van Jaarsveld