Vrijwilligers/juryleden gezocht voor Indoorseizoen 2018

17 december 2017

Komende winter organiseren SIA (Stichting Indoor Atletiek) en AV’34, samen met diverse regioverenigingen, weer een aantal fantastische wedstrijden in het Omnisport. Het succes van afgelopen jaren is mede te danken aan de hulp van de vele vrijwilligers/juryleden. Maar ook voor de komende edities zijn weer honderden vrijwilligers/juryleden nodig om deze wedstrijden goed te laten verlopen. En daarbij doen wij graag een beroep op jou als Hanzesport-lid.

Het indoorprogramma in 2018 ziet er als volgt uit:

  • Zondag 3 december 2017: Try-Out Games voor AB-junioren, senioren en masters
  • Zaterdag 20 en zondag 21 januari 2018: Nationale Junioren C&D Indoorwedstrijden
  • Zaterdag 17 en zondag 18 februari 2018: AA-Drink NK Indoor Senioren
  • Zondag 11 maart 2018: Nationale Pupillen Indoor

SIA is de grote kartrekker qua organisator van deze wedstrijden, wij hopen op de dagen zelf veel vrijwilliger/jurylid te mogen verwelkomen om er samen fantastische wedstrijden van te maken.

Bij dezen de oproep aan jou: wil je bij één (of meer) van deze wedstrijden helpen?

Wat verwachten we van je?
De functies die je kunt vervullen zijn erg verschillend. Het varieert van jurylid tot medewerker wedstrijdsecretariaat koerier tot medewerker callroom of van medewerker toegang/kassa tot medewerker materiaalploeg. Maar ook zijn wij op zoek naar atletenbegeleiders en fysiotherapeuten. Kortom: iedereen vervult een belangrijke rol om dit toernooi tot een succes te maken. Je kunt je opgeven voor een of meerdere dagen en per wedstrijd een bepaalde voorkeur voor werkzaamheden aangeven.

Wat kun je van ons verwachten?
Voor eten en drinken wordt natuurlijk gezorgd. Alle vrijwilligers/juryleden ontvangen een T-shirt van de organisatie en zijn op die manier duidelijk herkenbaar. Dit T-shirt moet na afloop wel weer worden ingeleverd. Verder krijg je uitgebreide informatie over de taken die bij jouw functie horen.

Informatievoorziening
Alleen voor de AA-Drink NK Indoor Senioren wordt zoals gewoonlijk een aparte informatieavond voor de medewerkers gehouden. Deze zal plaats vinden in het Omnisport op maandag 12 februari 2018, aanvang 19.30 uur. Voor de andere wedstrijden zullen geen aparte informatieavonden zijn, maar ontvang je alle informatie vooraf via de mail en zal je tijdens de wedstrijd begeleid worden door de organisatie.

Meld je aan
Lijkt het je leuk om mee te helpen, meld je dan vóór 1 december a.s. aan.
Vanwege de grootte van deze wedstrijden zijn daarvoor verschillende organisatiecomités opgezet.

Wil je helpen bij de Try Out Games, de Nationale Junioren C&D Indoorwedstrijden en/of bij de Nationale Pupillen Indoor? Mail dan naar info@indoorapeldoorn.nl .

Als je bij wilt dragen aan de AA-Drink NK Indoor Senioren mail dan naar Yvette Bos Y_vanbeek@hotmail.com. 

Wil je bij de aanmelding duidelijk aangeven voor welke dag(en) je je aanmeldt en of je een voorkeur hebt voor een functie? Wil je eerst meer informatie dan kun je ook naar bovenstaande adressen een mail sturen.

Alvast hartelijk dank voor jouw bijdrage aan deze mooie wedstrijden!

Met sportieve groet, namens de organisaties,

Yvette van Beek  (NK indoor senioren)
Anneke van Jaarsveld  (SIA – Stichting Indoor Atletiek)