Grote Veldloop Vorden

zondag 1 november 2020

De inschrijving voor de Grote Veldloop is on hold gezet, tot we een besluit hebben genomen in zake het wel of niet organiseren van deze loop, in verband met de corona-maatregelen.

Mochten de omstandigheden het toelaten, dan gaan we de loop organiseren met een maximum aantal deelnemers en voor 1 afstand en wel de 7,7 km. In de eerste week van september volgt meer informatie. 

Hardlopers krijgen zondag 1 november 2020 een bijzondere uitdaging voorgeschoteld: de Grote Veldloop.In het prachtige natuurgebied het Grote Veld bij Vorden kunnen de hardlopers kiezen uit drie afstanden.

Programma

  • 1,8 km voor de jeugd tot en met 12 jaar
  • 7,7 km veldloop
  • 15,4 km veldloop

De Grote Veldloop is genoemd naar het natuurgebied bij Vorden. Het Grote Veld is een van de fraaiste natuurgebieden van de Achterhoek, met een grote variatie in het terrein waar bos, hei en cultuurland elkaar afwisselen. Een deel van de route gaat door terreinen van Natuurmonumenten.

Adres
Free-wheel Sport en Recreatie, Netwerkweg 7 in Vorden.

Start en finish
Zowel start als finish bij Free-wheel Sport en Recreatie, Netwerkweg 7 in Vorden. Er zijn geen kleedkamers en er is geen douche gelegenheid.

Programma
10:30 uur      1,8 km voor de jeugd tot en met 12 jaar
11:00 uur      7,7 km
11:00 uur      15,4 km veldloop

Bereikbaarheid
Free-wheel ligt op loopafstand van het station Vorden.

Tijdregistratie
Deelnemers ontvangen een gratis chip voor de tijdregistratie. Deze wordt bij de finish weer ingenomen. Indien de geleende chip na de wedstrijd niet wordt ingeleverd dan kan deze tot en met 10 november 2019 opgestuurd worden naar:
Anna Hulst
Garsenshof 20
7231 LB te Warnsveld

Mochten we de chip niet terug ontvangen, dan sturen we een rekening voor een bedrag van € 5,-.

Inschrijven
Via onze inschrijfpagina.

Eigen risico
Deelname aan de Grote Veldloop Vorden is voor eigen verantwoording en risico.

Herinnering
Iedere deelnemer ontvangt een medaille als herinnering aan de loop.

Meer weten?

wegwedstrijden@hanzesport.nl

De inschrijving is on-hold gezet, tot we een besluit hebben genomen inzake het wel of niet organiseren van de Grote Veldloop, in verband met de corona-maatregelen.

Door je in te schrijven ga je akkoord met de wedstrijdvoorwaarden en met automatische incasso van je bankrekening. Lees de voorwaarden.

Ophalen startnummers
Op zondag 1 november 2020 kunnen de startnummers vanaf 10.00 uur opgehaald worden op het Inschrijfbureau bij Free-heel Organisatiebureau aan de Netwerkweg 7 in Vorden.

Na-inschrijving is mogelijk op 1 november 2019 vanaf 09.30 uur tot 30 minuten vóór de start op het inschrijfbureau Free-wheel Organisatiebureau aan de Netwerkweg 7 in Vorden.

Kosten deelname 1,8 kilometer:

  • € 2,50 bij voorinschrijving
  • € 2,50 bij na-inschrijving

Kosten deelname 7,7 kilometer:

  • € 7,- bij voorinschrijving
  • € 9,- bij na-inschrijving

Kosten deelname 15,4 kilometer:

  • € 7,- bij voor-inschrijving
  • € 9,- bij na-inschrijving

Graag bij na-inschrijving gepast betalen. Bij voor-inschrijving wordt het inschrijfgeld rond de wedstrijddag afgeschreven.

Tijdsregistratie
De tijdregistratie vindt plaats met GeVo-chips, die de deelnemers bij hun inschrijving ontvangen. Het gebruik van de chip is gratis en de chip moet na afloop weer worden ingeleverd. Bij de finish wordt de chip ingenomen.

Anna Hulst
Garsenshof 20
7231 LB Warnsveld.

Mochten we de chip niet terug ontvangen, dan sturen we een rekening voor een bedrag van € 5,-.

Routekaarten (klik op de link voor de route in afstandmeten.nl)

Route 1,8 km

Route 7,7 km

Route 15,4 km