Virtuele Running Center City Hanzeloop 2020

woensdag 17 juni 2020

De Running Center City Hanzeloop, welke op 17 mei zou worden gehouden, moest vanwege de corona-crisis worden geannuleerd. Veel deelnemers hebben zich op deze wedstrijd voorbereid en om deze lopers en loopsters toch een alternatief te bieden, heeft de organisatie van AV Hanzesport besloten een virtuele versie van de loop aan te bieden. Zo kan iedereen op eigen gelegenheid aan de loop meedoen. Voor de volledigheid; dit geldt ook voor niet leden.

Hoe werkt het:
Vanaf 3 mei tot 17 juni melden de deelnemers zich aan via onderstaande button voor de kidsrun van 1 km of voor de 5 km of 10 km.
Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- voor deelname met ophalen van de medaille bij Running Center Zutphen. Voor deelname en opsturen van de medaille bedraagt de inschrijving en € 9,-. Kinderen t/m 14 jaar die meedoen aan de kidsrun krijgen € 2,50 korting.

Daarna loopt iedereen in dezelfde periode op eigen gelegenheid de aangegeven afstand. Dat kan het officiële parkoers van de City Hanzeloop zijn, maar mag ook een eigen route zijn, bijvoorbeeld de eigen trainingsronde. Wandelen mag ook.

Als bewijs van de gelopen afstand stuurt de deelnemer dan zijn route onder vermelding van zijn naam naar wegwedstrijden@hanzesport.nl bijv. een screenshot van één van de loop-apps (Strava, Runkeeper, e.d) of een foto van het sporthorloge.
Let wel: het parkoers van de City Hanzeloop is in die periode niet aangegeven met pijlen, maar is onder het tabblad route te downloaden.

Herinnering:
Als herinnering aan deze unieke versie van de Running Center City Hanzeloop ontvangt de deelnemer een speciaal ontworpen medaille met de sky-line van Zutphen-Torenstad erop. Een collectors-item. Vanaf 10 dagen, nadat men het bewijs van lopen heeft ingestuurd, kunnen de deelnemers de medaille ophalen bij Running Center, Groenmarkt 25 in Zutphen. De deelnemers , die daarvoor gekozen hebben bij de inschrijving, krijgen de medaille thuisgestuurd.

Uiteraard wijzen we de deelnemers erop, dat zij zich houden aan de dan geldende regels van het RIVM. Dus loop alleen en vermijd drukke plekken.

Voor verdere vragen: mail naar wegwedstrijden@hanzesport.nl

Inschrijven voor de virtuele run kan via de button of via inschrijven.nl

Betaling vindt plaats via I-Deal.

Routekaarten 1 – 5 – 10 km (klik op de link voor de route in afstandmeten.nl)

1 km:

5 km:

10 km:

Foto’s van de jubileumeditie in 2019 vind je in het fotoalbum

Uitslagen 19 mei 2019

Voor individuele lopers zie uitslagen.nl
Teamuitslag 10 km
Teamuitslag 5 km

Uitslagen 10 juni 2018

Voor individuele lopers zie uitslagen.nl
Teamuitslag 10km
Teamuitslag 5km

Uitslagen 14 mei 2017

Voor individuele lopers zie uitslagen.nl
Teamuitslag 10km
Teamuitslag 5km