LOOPGALA Doetinchem 2019

Op vrijdag 31 mei en vrijdag 28 juni wordt voor de derde keer het Loopgala Doetinchem georganiseerd door ACLoopschoolDoetinchem en Argo Atletiek. Ook dit jaar doen weer atleten van het Top Team van Argo mee. Dit loopfestijn met sfeerverhogende elementen is voor alle atleten van ieder niveau toegankelijk.

Het programma begint om 19.00 uur en je kunt je inschrijven voor diverse afstanden: 1 km kids run – 1,5 km – 3 km – 5 km.

Lees verder… “LOOPGALA Doetinchem 2019”

Farhaan sporttalent van Oost-Gelre?

Ibrahim en Farhaan Abdi Ali schrijven tweewekelijks een blog voor de website van de Zwarte Cross. De beide broers zijn opgenomen in de Zwarte Cross Talententuin voor talentvolle sporters uit de Achterhoek. Als leden van het Top Team Hanzesport volgen we de prestaties op de voet. Deze week gaan de blogs over de nieuwe trainingsgroep van Ibrahim op Papendal en de Sportverkiezingen van de Gemeente Oost-Gelre.

Lees verder… “Farhaan sporttalent van Oost-Gelre?”

Nieuwe blog Ibrahim en Farhaan

Ibrahim en Farhaan Abdi Ali schrijven tweewekelijks een blog voor de website van de Zwarte Cross. De beide broers zijn opgenomen in de Zwarte Cross Talententuin voor talentvolle sporters uit de Achterhoek. Als leden van het Top Team Hanzesport volgen we de prestaties op de voet. Deze week gaan de blogs over de eerste trainingen voor het nieuwe zomerseizoen.

Lees verder… “Nieuwe blog Ibrahim en Farhaan”