UPDATE CORONA PER 1 JULI

(Update vrijdag 26 juni 09:00 uur)

Opnieuw kunnen we een stap vooruit zetten in de corona-aanpak. We starten een nieuw hoofdstuk en gaan van een intelligente lockdown naar ruimte met regels. Algemene regels voor binnen en buiten. Die blijven nodig, want het coronavirus is zeker niet verdwenen.

De nieuwe regels voor av Hanzesport die per 1 juli 2020 gaan gelden:
  • GEEN 1,5 meter restrictie meer voor sporters TIJDENS het sporten, ook niet voor volwassenen!
  • Buiten het sporten (dus ervoor en erna) wel de 1,5 meter restrictie. Dus terras, kantine, douches mogen gebruikt worden met de inachtneming van de 1,5 meter afstand. Om het verwarrend te maken …. voor personen onder de 19 (dus tot en met18 jaar) hoeft de 1,5 meter ook niet meer buiten het sporten te worden aangehouden. Dat geldt voor de onderlinge afstand bij jongeren. De afstand van jongeren naar volwassenen dient nog wel 1,5 meter te zijn.
  • Dit staat in de noodverordening van onze veiligheidsregio.
  • Buiten de training blijft de 1,5 meter regel bestaan voor volwassenen
  • En iedereen wast de handen na contact met de buitenwereld

 

 

 

Pluim voor het Job-team

Afgelopen periode heeft het Job-team de tijd benut om de hele accommodatie tiptop in orde te brengen. Het clubgebouw, de training en wedstrijd opslagruimten en het wedstrijdsecretariaat zijn helemaal geschilderd, de bovenramen van het clubgebouw zijn deels vernieuwd en de luifel is voorzien van een rode kleur inclusief het av Hanzesport logo. Van binnen wordt het hele clubgebouw ‘corona-bestendig’ gemaakt, er zijn looproutes uitgezet, de baan is voorzien van tekens op 2 meter, het terrein is zo veel mogelijk onkruid vrij enzovoort.

Het bestuur heeft het Jobteam bedankt voor hun geweldige inzet. Dankzij hen kunnen we de komende periode vertrouwd sporten!

Op de foto van links naar rechts: Herman, Harry, Anton en Gerrit. Louis, Tiny en Dico waren bij de opname niet aanwezig

Doe mee aan de Virtuele City Hanzeloop

De Running Center City Hanzeloop, welke op 17 mei zou worden gehouden, moest vanwege de corona-crisis worden geannuleerd. Veel deelnemers hebben zich op deze wedstrijd voorbereid.

AV Hanzesport biedt een alternatieve loop in Corona-tijd. Loop het originele parkoers of een alternatieve route en stuur het bewijs in. Zo kan iedereen op eigen gelegenheid aan de loop meedoen.

Lees verder… “Doe mee aan de Virtuele City Hanzeloop”