Clubkampioenschappen 2021

Zaterdag 2 oktober is er in verschillende leeftijdsgroepen gestreden om de clubkampioenschappen. Een beknopte compilatie van deze dag kun je vinden in het filmpje hieronder. De uitslagen van de wedstrijd zijn te vinden op deze link 


Primeur Polsstokhoogspringen

Afgelopen zaterdag 2 oktober 2021 heeft AV Hanzesport tijdens de clubkampionschappen een primeur. De dames zal het u vertellen. Even voorstellen Elles, Rosalie, Maud en Miriam.

Hallo wij zijn Anne, Ellles, Rosalie, Maud en Miriam. Wij zitten op atletiek bij AV Hanzesport in Zutphen. Naast de gewone trainingen op maandag, woensdag en zaterdag doen wij op donderdagavond aan polsstokhoogspringen onder begeleiding van onze trainer Emiel. Dat doen we nu alweer anderhalf jaar. We leren veel van de training, daarnaast is t ook altijd gezellig. We zijn gestart zonder enige ervaring, we zien iedere training weer meer vooruitgang. Op 02-10-2021 hadden we onze 1e polsstokhoogsrping wedstrijd. Dat was tijdens de clubkampioenschappen bij Hanzesport. We vonden het erg leuk om te doen, maar tegelijker tijd ook wel een beetje spannend want we hadden het nog nooit op n wedstrijd gedaan. Uiteindelijk bleek de spanning nergens voor nodig te zijn, want het ging aardig goed!

Het hoogste wat we hebben gehaald was 2,10 m.

We hopen dat we dit nog heel lang kunnen blijven doen, en we steeds meer vorderingen maken.