Virtuele City Hanzeloop binnenkort van start

De Running Center City Hanzeloop, welke op 16 mei zou worden gehouden, moest vanwege de corona-crisis worden geannuleerd. AV Hanzesport biedt hiervoor een alternatieve loop aan.

Hoe werkt het? Tot 31 mei kunnen de deelnemers zich aanmelden via de website www.hanzesport.nl of via www.inschrijven.nl voor de kidsrun van 1km of voor de 5 km, de 10 km of de 21 km. Daarna loopt iedereen in periode van 1 t/m 31 mei op eigen gelegenheid de aangegeven afstand. Wandelen mag ook. Dat kan het officiële parkoers van de Running Center City Hanzeloop zijn, maar mag ook een eigen route zijn, bijvoorbeeld de eigen trainingronde. Als bewijs van de gelopen afstand, stuurt de deelnemer dan zijn route in. Van de ingezonden resultaten worden uitslagenlijsten opgesteld.

Als herinnering aan deze versie van de Running Center City Hanzeloop ontvangt de deelnemer een speciaal ontworpen medaille met de afbeelding van de Wijnhuistoren van Zutphen. Een collectors-item.

Uiteraard wijzen we de deelnemers erop, dat zij zich houden aan de dan geldende regels van het RIVM. Dus loop alleen en vermijd drukke plekken.

Daag jezelf en anderen uit en maak van je volgende trainingsloop een virtuele City Hanzeloop.

Let op: er kunnen maximaal 600 deelnemers inschrijven.
Voor verdere informatie over de loop zie https://www.hanzesport.nl/kalender/running-center-city-hanzeloop/