Vrijwilligers gezocht!

In het komende winterseizoen organiseert de Stichting Indoor Atletiek (SIA) in het Omnisport Apeldoorn weer een tweetal mooie wedstrijden voor de jeugdcategorieën. Wij zoeken graag de samenwerking met verenigingen om samen deze wedstrijden mogelijk te maken.

Wat is en doet SIA?
Stichting Indoor Atletiek is vier jaar geleden opgericht om de wedstrijden in het Omnisport in Apeldoorn mogelijk te maken. We verzorgen wedstrijden voor pupillen en junioren. Voorgaande jaren hadden we in december ook een wedstrijd voor alle atleten vanaf AB junior. Die wedstrijd hebben we helaas moet afgelasten, doordat het niet mogelijk was om voldoende vrijwilligers op de been te krijgen voor die wedstrijd. Om in het nieuwe jaar zeker te zijn van voldoende hulp om de wedstrijd mogelijk te maken, doen we deze oproep.

Winterseizoen 2019/2020 In het winterseizoen 2019/2020 zal SIA twee wedstrijden organiseren:

– Zaterdag 25 en zondag 26 januari 2020: Decathlon Nationale CD Indoor
– Zondag 8 maart 2020: Decathlon Nationale Pupillen Indoor

Helpen als vereniging
Bovenstaande wedstrijden zijn omvangrijke wedstrijden, daardoor kunnen zij niet door één vereniging gedragen worden. SIA zoekt dan ook de samenwerking met enthousiaste verenigingen die een bijdrage willen leveren aan mooie wedstrijden voor alle jeugd binnen de atletiekwereld. Het is mogelijk om met jullie vereniging een bepaald onderdeel bij een wedstrijd te adopteren. Zo kun je samen met eigen verenigingsleden een leuke dag hebben en de wedstrijdorganisatie ondersteunen. We willen dit voor deelnemende verenigingen aantrekkelijk maken, door een korting te geven per deelnemer van die vereniging. De korting komt ten goede aan de vereniging. Ben je enthousiast als verenigingsbestuur of WOC om SIA te helpen één of meerdere onderdelen te adopteren? Neem dan contact met ons op via info@indoorapeldoorn.nl.

Helpen als individu
Wanneer je als vereniging niet de mogelijkheid ziet om als team te helpen, dan willen wij jou als contactpersoon vragen om de hulpvraag uit te zetten binnen jouw vereniging! Gediplomeerde juryleden vinden het wellicht leuk om een keer bij een grote wedstrijd in het Omnisport te helpen. Een mooie wedstrijd om ervaring op doen die bij jullie tijdens het outdoor seizoen weer goed van pas komt. Ouders/verzorgers van jeugdatleten willen misschien helpen bij de wedstrijd waar hun zoon/ dochter aan meedoet.

Wat verwachten we van degene die helpen?
De functies die je kunt vervullen zijn erg verschillend. Het varieert van jurylid tot medewerker kassa/ toegang, van pupillenbegeleider tot medewerker callroom en van medewerker catering tot medewerker materiaalploeg. Kortom: voor iedereen is er een passende rol om deze wedstrijden gezamenlijk tot een groot succes te maken. Kennis van de atletiek is niet persé vereist.

Wat kun je van ons verwachten?
Een erg gezellige dag met alle juryleden, vrijwilligers en atleten in het Omnisport. Voor eten en drinken wordt natuurlijk gezorgd. Alle vrijwilligers/ juryleden ontvangen een T-shirt van de organisatie en zijn op die manier duidelijk herkenbaar. Dit T-shirt moet na afloop wel weer worden ingeleverd. Verder krijg je uitgebreide informatie over de taken die bij jouw functie horen, zodat je goed voorbereid aan de wedstrijd kunt beginnen.

Interesse om te helpen als vereniging? Of als individu? Of wil je eerst nog meer informatie?
Mail naar info@indoorapeldoorn.nl! Wil je bij de aanmelding duidelijk aangeven voor welke dag(en) je je aanmeldt en of je een voorkeur hebt voor een functie?