Top Team Hanzesport

Het Top Team Hanzesport is een team van topsporters die individuele coaching en begeleiding nodig hebben om door te kunnen groeien naar topniveau. Hanzesport Zutphen kan dit als atletiekvereniging niet alleen. Daarom hebben de atleten en begeleiders gezocht naar extra financiële middelen. Om een volwaardig en professionele  gesprekspartner te zijn voor sponsoren en donateurs  is daarom een stichting opgericht. Doelstelling van deze stichting is het faciliteren en stimuleren van talenten in de loopsport. Daarvoor wil de stichting sponsoren en donateurs  werven om trainingen, testen, stages en wedstrijden te kunnen financieren ten behoeve van de atleten van het Top Team Hanzesport.

Alle atleten van het Top Team Hanzesport zijn lid van Atletiekvereniging Hanzesport.

Hoewel de atleten deel uitmaken van een team, wordt er op basis van individuele schema’s getraind. Driemaal per week vinden er gezamenlijke trainingen plaats, waarbij de trainer/coaches aanwezig zijn. Daarnaast traint men zelfstandig. De kracht van het collectief is enorm belangrijk voor de prestatieontwikkeling.

Het trainingsproces wordt aangestuurd op basis van (meer)jarenplannen en een daarop afgestemde wedstrijdplanning. Door de atleten wordt dagelijks het logboek bijgehouden en worden er regelmatig evaluatie- en planningsgesprekken gehouden. Naast de gebruikelijke trainingen nemen de atleten ook deel aan trainingsstages en leggen zij inspanningstesten af.

De Stichting Top Team Hanzesport
Topsport vraagt om top faciliteiten en dito coaching & begeleiding. Top faciliteiten, top coaching & begeleiding zijn kostbaar. Een solide financiële ondersteuning is onmisbaar om topsporters op een professionele en verantwoorde wijze te kunnen laten groeien. En groeien kan alleen als je een goede termijnplanning inricht op de kwaliteiten en talenten van de individuele atleten. Het Top Team Hanzesport zijn topsporters die individuele coaching en begeleiding nodig hebben om door te kunnen groeien naar topniveau. Hanzesport Zutphen kan dit als atletiekvereniging niet alleen. Daarom hebben de atleten en begeleiders gezocht naar extra financiële middelen. Om een volwaardig en professionele gesprekspartner te zijn voor sponsoren en donateurs is daarom een stichting opgericht.

Doelstelling
Doelstelling van deze stichting is het faciliteren en stimuleren van talenten in de loopsport . Daarvoor wil de stichting sponsoren en donateurs werven om trainingen,testen, stages en wedstrijden te kunnen financieren ten behoeve van de atleten van het Top Team Hanzesport.

De Stichting Top Team Hanzesport is op 10 juni 2011 opgericht bij Berkelstede notarissen te Borculo. Berkelstede notarissen was daarmee tevens de eerste sponsor van onze stichting. Alle kosten voor de oprichting werden door Berkelstede notarissen gedragen.

Stichting Top Team Hanzesport heeft haar statutaire zetel in Zutphen en is ingeschreven bij de kamers van Koophandel Oost Nederland onder nummer 52949338.

Aad SteylenAad Steylen
Aad Steylen is als ambassadeur bijzonder lid van de Stichting Top Team Hanzesport.

Voor meer informatie en de mogelijkheden over sponsoring van het Top Team Hanzesport kun je contact opnemen.