Top Team Hanzesport

Het Top Team Hanzesport is een team van topsporters die individuele coaching en begeleiding nodig hebben om door te kunnen groeien naar topniveau.

Alle atleten van het Top Team Hanzesport zijn lid van Atletiekvereniging Hanzesport.

Hoewel de atleten deel uitmaken van een team, wordt er op basis van individuele schema’s getraind. Driemaal per week vinden er gezamenlijke trainingen plaats, waarbij de trainer/coaches aanwezig zijn. Daarnaast traint men zelfstandig. De kracht van het collectief is enorm belangrijk voor de prestatieontwikkeling.

Het trainingsproces wordt aangestuurd op basis van (meer)jarenplannen en een daarop afgestemde wedstrijdplanning. Door de atleten wordt dagelijks het logboek bijgehouden en worden er regelmatig evaluatie- en planningsgesprekken gehouden. Naast de gebruikelijke trainingen nemen de atleten ook deel aan trainingsstages en leggen zij inspanningstesten af.

Topsport vraagt om top faciliteiten en dito coaching & begeleiding. Top faciliteiten, top coaching & begeleiding zijn kostbaar. Een solide financiële ondersteuning is onmisbaar om topsporters op een professionele en verantwoorde wijze te kunnen laten groeien. En groeien kan alleen als je een goede termijnplanning inricht op de kwaliteiten en talenten van de individuele atleten. Het Top Team Hanzesport zijn topsporters die individuele coaching en begeleiding nodig hebben om door te kunnen groeien naar topniveau. Wil je het team ondersteunen? Neem contact op met de sponsorcommissie via sponsoring@hanzesport.nl

Aad SteylenAad Steylen
Aad Steylen is ambassadeur van het Top Team Hanzesport.