Lid worden bij Hanzesport

Bij Hanzesport staat een enthousiast team deskundige trainers voor je klaar. Je hebt de keuze uit diverse trainingsgroepen voor verschillende leeftijden en groepen. Je kunt bij ons vier keer gratis meetrainen om te kijken of de atletieksport of een loopgroep iets is voor jou.

Pupillen, junioren en senioren

De minipupillen, pupillen en junioren leren spelenderwijs de onderdelen van de atletiek. De groep, het materiaal en de loopafstanden zijn aangepast aan de leeftijd. Ook tijdens wedstrijden meten de pupillen en junioren zich met kinderen van hun eigen leeftijd.

In de groep senioren (vanaf 20 jaar) train je gericht voor een of meer werp-, sprong- of loopnummers of voor de meerkamp. Samen met de trainer(s) werk je toe naar regionale en misschien wel landelijke wedstrijden.

Leeftijdsindeling: op deze pagina staat precies vermeld wanneer je minipupil, pupil, junior, senior of master bent.

Loopgroepen

Samen lopen in een groep met een of meerdere ervaren trainer(s) is de manier om vooruit te komen en gemotiveerd te blijven. Daarom bieden wij bij Hanzesport een groot aantal loopgroepen met elk hun eigen doelstellingen en ambities, van beginners tot een midden- en langeafstandsgroep.

Meetrainen met Hanzesport?

Je bent natuurlijk ook altijd welkom om langs te komen en je te melden bij een van de trainers!

Lid worden van Hanzesport?

Heb je een aantal keer meegetraind en wil je lid worden van av Hanzesport? Klik dan hier voor het aanmeldformulier . De contributiebedragen vind je hier.

Het ingevulde en ondertekende formulier kan worden afgegeven aan de ledenadministratie (postvakje in het clubhuis) of per mail (scan) worden verstuurd naar ledenadministratie@hanzesport.nl of via de trainer.

Verenigen doen we samen bij Hanzesport!

Als je je inschrijft bij Hanzesport word je ook ‘automatisch’ vrijwilliger bij Hanzesport. Verenigen doen we immers samen! Alle leden dragen een steentje bij (4 uurtjes per jaar). Zodoende blijven de contributiebedragen laag. Kies dus bij je aanmelding een leuke klus uit en meld hem aan op het vrijwilligers aanmeldingsformulier.