Hanzelopers

TrainerCharles van Oosterhout
Joop Wigman ( assistent-trainer)
InformatieE-mail: oost4322@planet.nl
Telefoon: 0575 574432
TrainingstijdDonderdag 10.00 – 11.00 uur
TrainingsdoelDe Hanzelopers vormen een gezellige groep mensen die door actief bewegen hun lichamelijke en geestelijke conditie wil onderhouden en verbeteren. Zowel beginners als meer ervaren lopers nemen aan de trainingen deel, ieder in zijn of haar eigen tempo. De groep staat open voor mensen van alle leeftijden.  
TrainingenTijdens de trainingen besteden wij veel aandacht aan loopscholing (techniek van het lopen ) en aan het vergroten van uithoudingsvermogen, kracht en coördinatievermogen, via duurlopen en intervaltrainingen. Bij de trainingen staat het recreatieve karakter voorop. De Hanzelopers streven er niet naar om aan wedstrijden mee te doen.

De soort training en de locatie worden altijd een paar dagen te voren aangekondigd op de website van Hanzesport. Zie de rubriek ‘trainingen’ op de homepage en dan doorklikken naar ‘loopgroepen’ en vervolgens ‘plusgroep‘.

Na afloop van de training drinken wij gezamenlijk koffie in de kantine van AV Hanzesport.

De meeste groepen bij Hanzesport trainen aan het eind van de middag, in de avond of in het weekend. De Hanzelopers geven iedereen, die wegens werk- of privéomstandigheden, niet s‘avonds kan trainen de gelegenheid om dat overdag te doen.
Meer informatie en kennismaken? Wil je meer weten over het trainen bij de Hanzelopers? Of wil je een paar proeflessen volgen? Neem dan contact op met trainer Charles van Oosterhout.

De trainingen staan open voor iedereen. Je kunt een aantal keren op donderdagochtend meetrainen om kennis maken met de groep en te ervaren hoe de trainingen verlopen.