Hanzelopers

Hanzelopers
Trainer Charles van Oosterhout
Informatie E-mail:             oost4322@gmail.com
Telefoon           0575 574432
 
Algemene informatie  
Trainingsdoel De Hanzelopers vormen een gezellige groep mensen die door actief bewegen hun lichamelijke en geestelijke conditie wil onderhouden en verbeteren. Zowel beginners als meer ervaren lopers nemen aan de trainingen deel, ieder in zijn of haar eigen tempo. De groep staat open voor mensen van alle leeftijden.  
Niveau Tijdens de trainingen besteden wij veel aandacht aan loopscholing (techniek van het lopen) en aan het vergroten van uithoudingsvermogen, kracht en coördinatievermogen, via duurlopen en intervaltrainingen. Bij de trainingen staat het recreatieve karakter voorop. De Hanzelopers streven er niet naar om aan wedstrijden mee te doen. Het soort training en de locatie worden altijd een paar dagen te voren aangekondigd. Na afloop van de training drinken wij gezamenlijk koffie in de kantine van AV Hanzesport.  
Bijzonderheden De meeste groepen bij Hanzesport trainen aan het eind van de middag, in de avond of in het weekend. De Hanzelopers geven iedereen, die wegens werk- of privéomstandigheden, niet ’s avonds kan trainen de gelegenheid om dat overdag te doen.