Senioren

Senioren zijn over het algemeen veel gerichter met de atletiek onderdelen bezig. In de loop van de jaren is er vaak een voorliefde ontstaan voor een aantal onderdelen. Sommige senioren besluiten zich te specialiseren, anderen vinden het juist prettig om met alle onderdelen bezig te blijven. In overleg met de trainers bepaal jij wat het beste bij jou past.

Plezier in de sport staat voorop, sportiviteit en respect voor elkaar vinden wij belangrijk, ook voor de senioren. Samen met je trainer kijk je aan welke wedstrijden jij mee kan doen.

De trainingsdagen en tijden staan in onze agenda: Kijk voor de training altijd in de agenda of er bijzonderheden vermeld staan!

Vrijwilligerswerk
Veel van onze senioren zijn ook als vrijwilliger actief in onze vereniging. Zij zitten in het bestuur, zijn assistent-trainer of jurylid bij wedstrijden. Hanzesport biedt waar mogelijk cursussen aan.

Coördinator Baanatletiek
De coördinator zorgt er voor dat alles rondom de trainingen geregeld is. Ook zij is bij een groot deel van de trainingen aanwezig en altijd bereikbaar voor vragen via junioren@hanzesport.nl

Vakanties
Tijdens schoolvakanties gaan de trainingen gewoon door, mits er voldoende trainers zijn. Op officiële feestdagen vervallen alle trainingen. Controleer altijd deze website en de agenda voor bijzonderheden!

Trainingstijden Senioren

MaandagDinsdagWoensdagVrijdagZaterdag
Senioren 19.00-20.30geen training 19.00-20.30 geen training 9.00-10.30