Sponsoring

Als sponsor van Hanzesport loop je in de kijker!

Binnen Hanzesport komen elementen als sportiviteit, clubgeest en actief bezig zijn op een positieve wijze bijeen. Dat maakt onze club tot een ideaal medium voor uw sponsoractiviteiten. U afficheert zich met de oudste sport ter wereld… die mensen jong houdt.

Hieronder is een aantal mogelijkheden genoemd. Voor alle sponsoring mogelijkheden hebben we dit overzicht gemaakt.

Ook hebben we een flyer ontworpen waar een instap en een aantal opties zijn uitgewerkt.

Bordsponsoring

Er is voldoende mogelijkheid tot het plaatsen van een reclamebord langs onze atletiekbaan. Zowel borden bij het spoor als aan de zijde van het clubgebouw zijn uitstekend zichtbaar vanaf de spoorlijn Zutphen-Deventer én vanaf de kantine. Daarnaast hebben wij borden bij de start van de baan, bovenop de berg of direct zichtbaar vanuit de kantine.

Vitaal Hanzepark

In het najaar van 2022 is Vitaal Hanzepark geopend. Een open park met mogelijkheden voor jong en oud. Een multi-court, een jeu de boules-baan en diverse toestellen. De velden van voetbalvereniging AZC en onze atletiekvereniging worden gecombineerd. Daarbij wordt de kantine van Hanzesport overdag opengesteld voor de bezoekers.

Adverteren digitaal

U kunt uw logo laten draaien op onze site en tonen in onze Nieuwsbrieven. Onze kwalitatief hoogstaande nieuwsbrieven verschijnen (ongeveer) 8x per jaar. Zij worden verspreid onder alle clubleden, vele alumni en diverse andere organisaties. En artikelen uit onze nieuwsbrieven worden vaak overgenomen in onze lokale pers.

Sponsoring van evenementen

Zo’n 15 keer per jaar organiseert Hanzesport een loopevenement in Zutphen en omgeving. Drie daarvan zijn groot: de Running Center City Hanzeloop, de Coöp Vorden Acht kastelen Loop en de Grote Veldloop. Voor deze laatstgenoemde wedstrijd zoeken wij nog een hoofdsponsor. Verder zijn er nog enkele afzonderlijke afstanden die graag een subsponsor tegemoet zien. (Zie het overzicht.) Vooral deze drie lopen bieden een uitstekende mogelijkheid voor sponsors om zich te presenteren aan een groot publiek. Voor deze evenementen gelden sponsormogelijkheden op maat zoals:

• Naamverbinding en gezamenlijk adverteren in regionale media
• Spandoek of bord bij start/finish
• Stand bij start/finish
• Advertentie en redactionele aandacht in wedstrijdfolder
• Logo op prijzen
• Vermelding op startnummers
• Vermelding op website van av Hanzesport

Mogelijkheden en tarieven in overleg met als uitgangspunt de bedragen zoals vermeld op het overzicht.

Denk naast deze grote wedstrijden ook aan onze maandelijkse Cooper-test; onze jaarlijkse zomerwedstrijd op de baan met 1, 3 en 5 km; de drie clubkampioenschappen die we jaarlijks voor onze jeugd organiseren; en onze jaarlijkse seniorenwedstrijd.

Sponsoring op maat

Natuurlijk zijn er voor u als sponsor combinaties mogelijk, die hier niet vermeld staan. Wilt u een op maat gesneden sponsoring, bijvoorbeeld in combinatie met een loopclinic voor de medewerkers van uw bedrijf? Wij overleggen graag met u over de mogelijkheden.

Contact over sponsoring

Wilt u meer weten over sponsoring van Hanzesport of heeft u een voorstel voor maatwerk?
Mail naar sponsoring@hanzesport.nl