Hardloopkalender

Datum
Activiteit
Locatie
September
27

HandicapNL Rugzakrun

Op zondag 17 mei start de allereerste editie van de Rugzakrun over de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Mooie bospaden, uitgestrekte heidevelden, uitdagende heuvels. En dat met een rugzak met zand. Een stoere en uitdagende run, We zamelen geld in om dromen waar te maken voor mensen met een handicap.
Naar de agenda...

Odijk
I care Productions
May
16

Run4Educaided 2020

Run4Educaided is een kleinschalige hardloop wedstrijd voor het goede doel. De opbrengst gaat naar onderwijsprojecten in Uganda. Er is een kidsrun van 1 km en een individuele run van 5km en 10km. En een bedrijvenloop van 5km.
Naar de agenda...

Groningen
Stichting Educaided
September
26

Trainingsloop TCS Amsterdam Marathon (30-35km)

Trainingsloop voor de TCS Amsterdam Marathon en andere najaarsmarathons langs mooie routes door het Amsterdamse Bos. Er zijn verschillende tempogroepen die door tempomakers worden begeleid. In het Amsterdamse Bos is een drank- en verzorgingspost ingericht.
Naar de agenda...

Amstelveen
Stichting Trainingslopen
September
26

Run2Day herfst bosloop

De bosloop vindt 4 keer per jaar plaats. De route gaat door de bossen en langs de heidevelden even buiten de dorpskern van Veenhuizen. Elke afstand heeft zo zijn eigen route. De afstanden om te lopen zijn 3, 5 en 10 kilometer.
Naar de agenda...

Veenhuizen
De Kweek
September
26

Beleef Lauwersoog Swimrun

Tien kilometer, tien mijl of zelfs 15 mijl rennen en zwemmen in het Lauwersmeergebied, het grootste natuurgebied van Noord Nederland. Zwemmend door de Waddenhaven en lopend door tankgrachten. Een spectaculair evenement voor de getrainde sporters!
Naar de agenda...

Lauwersoog
40 Mijl Stichting
September
26

Ren voor hun leven cross

De Ren voor hun leven cross is een jaarlijks terugkerende cross, geheel off-road. Het parcours voor de 5 en 10 km is gelijk. De 10 km lopers lopen 2 keer dezelfde ronde. In het glooiende parcrours ligt o.a. de Tonnenberg(extra competitie element). Ook bedrijvencross en wandelroute!
Naar de agenda...

Heerde
Ren voor hun leven cross
September
26

Thaisner DörpsRun

Gezellige loop door de landelijke omgeving van het pitoreske dorpje Thesinge gelegen onder de rook van Groningen.
Naar de agenda...

Thesinge
Stichting Dorpsrun Thesinge
September
27

Parelrun

De Parelrun is het gezelligste hardloopevenement in de Kempen met start/finish op de historische markt van Eersel. Het is een evenement voor het hele gezin en voor elk niveau. De organisatie slaagt er ook al jaren in om een kwalitatief goede wedstrijd neer te zetten voor wedstrijdlopers.
Naar de agenda...

Eersel
Parelrun door av DES
September
27

MS MOTION VIRTUAL RUN

De volledig coronaproof editie van het wandel -en hardloopevenement MS MOTION VIRTUAL RUN is op 27 september. Meld je aan - laat je sponsoren - loop je route in je eigen omgeving - deel je resultaat. MS MOTION VIRTUAL RUN - we blijven bewegen én onderzoek naar MS niet mag stoppen. Doe je mee!?
Naar de agenda...

Rotterdam
NATIONAAL MS FONDS
September
27

GVAC trimloop en bos-cross

Elke 2e+4e+5e zondag van de maand. Keuze uit 2 trimloop routes van 4,5 en 6,6 km en 2 bos cross routes van 6,3 en 8,2 km. Gecombineerd te lopen. Inschrijving vanaf 9.45 uur bij aankomst. Start 10.30 uur Tijdwaarneming tot 12.15 uur Kosten 2 Euro Kantine, kleedruimte en douches open tot 13.00 uur.
Naar de agenda...

Veldhoven
GVAC
September
27

2e J&A Sinnema Run Bike Marathon

Een uitdagende teamwedstrijd, bestaande uit 2, 3 of 4 personen, met een route dwars door het prachtige landschap van de Hoeksche Waard. Deze dient hardlopend volbracht te worden in teamverband. De rest van het team fietst mee met de loper/loopster en wisselt op van te voren afgesproken afstanden.
Naar de agenda...

Oud-Beijerland
AV Spirit
September
27

37e Joustermerkeloop

De Joustermerkeloop bestaat uit 6 afstanden over een parcours van verharde wegen en circa 4 km schelpenpad . We organiseren recreatielopen van 7km , 10.2 km, 15,6 km, en jeugdlopen ( de jeugd van 5 t/m 14 jaar). De routes van 7 km, 10 km en 15 km gaan door het schitterende waterrijke buitengebied
Naar de agenda...

Joure
AV Heerenveen
September
27

Fysio Fitness Belfeld Kermisloop

Een loopevenement over diverse afstanden en categorieën door het centrum en buitengebied van Belfeld met zeer snel parcours van exact 5 km. Er zijn mooie prijzen te winnen en er worden waardevolle prijzen verloot. Kleedruimtes en douches aanwezig. Volop parkeergelegenheid.
Naar de agenda...

Belfeld
Stichting Cultuur en Sport Belfeld
September
27

14e Texel Halve Marathon

Zeer gewilde punt-tot-punt loop met start vanaf de veerboot. Elke editie is binnen 5 minuten volgeboekt. Naast de bootstart is er ook een eilandstart (met iets lager inschrijftarief) zodat 500 lopers extra kunnen meedoen. De 10 km is geheel verhard maar de 21 km heeft halverwege een stuk strand!
Naar de agenda...

Texel
AV Texel
September
27

MS MOTION UTRECHT 2020

Een wandel -en hardloopevenement op vier locaties in Nederland in 2020. Op het start-finishterrein zijn kinderactiviteiten, eetkraampjes, muziek, een (gratis) foto-van etc. De deelnemers leggen (wandelend of rennend) 5 of 10 km af. De inkomsten zijn voor wetenschappelijk onderzoek naar MS.
Naar de agenda...

Den Dolder
NATIONAAL MS FONDS
September
27

SuperHeroRun

Ga jij de uitdaging aan tijdens de SuperHeroRun? Trek je superhelden outfit aan en trotseer samen met je team uitdagende obstakels, spannende hindernissen en héél veel modder. Maar dat niet alleen! Jullie halen ook geld op voor kwetsbare kinderen in Nederland.
Naar de agenda...

Biddinghuizen
SuperHeroRun
September
27

Groene Hard- en Wandelloop Zoeterwoude

Hardlopen of wandelen het kan allemaal op zondag 27 september 2020 De laatste zondag van september staat weer in het teken van de 13de Groene Hard- en Wandelloop Zoeterwoude, waar de deelnemers kunnen gaan genieten van de prachtige omgeving via een verrassend parcours door het Groene Hart.
Naar de agenda...

Zoeterwoude
IJsclub Zoeterwoude