Hardloopkalender

Datum
Activiteit
Locatie
October
19

INDIAN SUMMER ULTRA 2019 (NK ULTRATRAIL)

De Indian Summer Ultra is een ultratrailrun in Drenthe met afstanden van 50 km tot meer dan 100 km waarvan minimaal 95% onverhard is. Het evenement bestaat sinds 2016 en trekt deelnemers uit heel Europa.
Naar de agenda...

Rolde
adam & events
October
19

1e Vijfhoekparkloop 2019

1e van 4 lopen door het mooie Vijfhoekpark, grotendeels op schelpenpaden. Inschrijven alleen mogelijk op de dag van de loop zelf bij tennisvereniging TZZ.
Naar de agenda...

Zaandam
AV Zaanland
October
19

Sint Anthonis Trail

Trailrunning voor iedereen. De beleving staat voorop! We hebben geen tijdsregistratie, het is een Event, géén wedstrijd. Bij ons staat iedereen op het podium!
Naar de agenda...

Sint Anthonis
Trailrunning Events
October
19

Singelloop

Een stratenloop van 5 ronden in Middelburg, afstand totaal 6,750 km. Er wordt begonnen met een loop voor pupillen en c/d junioren van 1 of 2 ronden. Secretariaat Grand Cafe Willem
Naar de agenda...

Middelburg
ADSV Dynamica
October
19

Life Science Run - NSK weg

Een vlakke wegwedstrijd door het mooie Binnenveld van Wageningen. De wedstrijd staat voor iedereen open en zal tevens dienen als Nederlands Studenten Kampioenschap op de weg (appart klassemt). Tevens is er een Kidsrun. Studenten krijgen 1 euro korting. Nainschrijvingen zijn mogelijk (10 euro).
Naar de agenda...

Wageningen
W.A.V Tartlétos
October
19

Herfstloop Lopik

Kleinschalig en laagdrempelige prestatieloop langs uiterwaarden en weilanden met gemiddeld 250 deelnemers over diverse afstanden.
Naar de agenda...

lopik
stichting Lopik-Runners
October
20

Jongkindloop

Meerdere hardloop (5 - 10 -15 km) - MTB (40 - 60 km), wandelroutes (5 - 10 -15 km) en kidsruns (1 - 2 km) door het mooie Twentse landschap gecombineerd met een gezellig festijn voor jong en oud.
Naar de agenda...

LATTROP-BREKLENKAMP
Jongkindloop
October
20

Molenhoeks Makkie

Bosloop over schitterend heuvelachtig parcours met start en finish in het dorp. Staat bekend om de mooie natuur, de (akoestische) muziek onderweg en de gezelligheid in het start/finish gebied.
Naar de agenda...

Molenhoek Lb
Stichting Molenhoeks Makkie
October
20

Parklopen Den Haag - Westduinpark

Jong, oud, beginner of ervaren? Iedereen kan meedoen en het is bovendien GRATIS!! Er wordt gelopen over een parcours van 1 en 3 kilometer en behalve hardlopers zijn ook wandelaars van harte welkom. Georganiseerd en begeleid door ervaren leden van The Hague Road Runners, AV Sparta en Haag Atletiek.
Naar de agenda...

Den Haag
Parklopen Den Haag
October
20

Blauwe Meer Cross

De Blauwe Meer Cross is een cross met uitstekende faciliteiten en een uitdagend parcours. Het parcours is prachtig gelegen rondom een meer en bestaat uit snelle stukken, los zand, heuveltjes en bospaden. Een parcours om de ware cross-discipline te beoefenen.
Naar de agenda...

Loon op Zand
Blauwe Meer Cross
October
20

Turfveld Cross 15 km

Opening van het winterseizoen van crossen van AV Texel, met een ronde van 5 km en grootste afstand 15 km (3 rondes). Inschrijving en prijsuitreiking in Bospaviljoen 't Turfveld. Halte 149 voor de Texelhopperbusjes.
Naar de agenda...

Texel
AV Texel
October
20

Rooise Crosslopen 2019/2020 2e wedstrijd van 5

Zondag 20 oktober 2019, gaat alweer de 2e wedstrijd van de Open Rooise Crosslopen in park de Kienehoef, aan de Zwembadweg in Sint-Oedenrode van start. Deze competitie, georganiseerd door SV Fortuna`67, staat open voor zowel leden als niet-leden van Fortuna`67.
Naar de agenda...

Sint-Oedenrdoe
SV Fortuna '67
October
20

De Houtloop

Voor de jeugd tot en met 12 jaar is er om 10.30 uur een loop van 1,5 km op gedeeltelijk door het park. Om 11.00 uur starten de lopen van de 5, de 10 of de 15 km. Deze lopen worden gehouden door de Hertenkamp en de Delftse Hout. Inschrijven kan ter plaatse vanaf 10.00 uur.
Naar de agenda...

Delft
Atletiekvereniging AV'40
October
20

4Parken City Trail

De enige voor 97% onverharde City Trail in Nederland over de uitlopers van de Veluwse stuwwallen door de prachtige Arnhemse stadsparken Sonsbeek, Zijpendaal, Gulden Bodem en Klarenbeek. Allemaal unieke stukjes natuur midden in de stad die met elkaar worden verbonden door kleine groene sluippaadjes.
Naar de agenda...

Arnhem
TrailXperience Veluwezoom
October
20

Kluiskenshof 10 van AVR

de loop voor iedereen Het doel van de organisatie van de jaarlijkse hardloopwedstrijd is om een regionale wedstrijd te organiseren. Deze wedstrijd maakt reeds vele jaren deel uit van het West Brabants Loop Circuit. Het streven is om de lopers een mooie wedstrijd
Naar de agenda...

Rucphen
AVR90
October
20

Bork Stuifzandrun

Zondag 20 oktober vindt de 3e editie van de BorkStuifzandRun nieuwe stijl plaats. Het dorphuis van Stuifzand is de start/ finish locatie. Het parkoers bestaat uit een ronde van 5km en is volledig verhard. Er zijn wedstrijden voor de jeugd en voor volwassen. Iedere deelnemer krijgt een attentie.
Naar de agenda...

Pesse
HAC'63
October
20

Havenrun

Voor het derde jaar organiseert Industriecultuur samen met hardloopvereniging AV Suomi de Havenrun, een echte funrun door het havengebied van IJmuiden. Er wordt gelopen in 'het blauwe uur', net na zonsondergang.
Naar de agenda...

IJmuiden
AV Suomi
October
20

Havenrun

Voor het derde jaar organiseert Industriecultuur samen met hardloopvereniging AV Suomi de Havenrun, een echte funrun door het havengebied van IJmuiden. Deelnemers kunnen zowel de 5 km, als de 10 km rennen. De duisternis valt, dus dos je uit met vrolijke lichtjes en win de originaliteitsprijs!
Naar de agenda...

IJmuiden
Industriecultuur
October
20

TCS Amsterdam Marathon

Wil jij in oktober genieten van Amsterdam en alles wat de stad jou te bieden heeft? Wil je je een echte atleet voelen en starten en finishen in het historische Olympisch stadion? Of rennen over de veelbesproken passage onder het prachtige Rijksmuseum? Kom dan naar Amsterdam voor de 44ste editie.
Naar de agenda...

Amsterdam
Le Champion