Hardloopkalender

Datum
Activiteit
Locatie
June
28

Andus Group Vrijstad Vianen Loop

De Andus Group Vrijstad Vianen Loop is een gezellig en toegankelijk wandel en hardloopevenement. De wandelafstanden zijn: 5, 10,16 en 25 km. De Hardloopafstanden zijn: de allerkleinsteloop over ongeveer 400 m voor alle kinderen die kunnen lopen, de kidsrun over 1 of 2 km en de 5 en 10 km en 10 EM
Naar de agenda...

Vianen
Stichting Vrijstad Vianen Loop
April
9

5 km Baanloop

Op donderdag 9 april wordt de tweede 5 kilometer Baanloop van 2020 op de atletiekbaan van AV Pec 1910 gehouden. De lopers met een verwachte eindtijd onder de 20 minuten starten om 19:45 uur. Om 20:10 gaan dan de lopers met een verwachte eindtijd van 20 minuten of daarboven van start.
Naar de agenda...

Zwolle
AV PEC 1910
April
11

Kralingse Bos parkrun

Parkrun staat voor wekelijks gratis 5 kilometer hardlopen, joggen of wandelen, met tijdwaarneming. Iedere zaterdagochtend om 9 uur in het Kralingse Bos, Rotterdam (start aan de Plaszoom)
Naar de agenda...

Rotterdam
Kralingse Bos parkrun
April
11

Run2Day Vlinderloop

Gezellige loop door het buitengebied van Houten o.a. langs het Amsterdam Rijnkanaal. Met een verloting van kleine prijsjes op startnummer. Inschrijving alleen ter plekke.
Naar de agenda...

Houten
Loopgroep Houten
April
12

Paasloop - Twisk

1e Paasdag 2020 is de 28ste editie van de Paasloop in Twisk. Naast de 3 en 11 km organiseren we dit jaar ook weer een 5,5 km loop. Het parcours gaat door het mooie Twisk en langs een vogelgebied en de landerijen.
Naar de agenda...

Twisk
Koninklijke ijsclub de Schaats Twisk
April
12

Bosbaanloop Amsterdam

een loop langs en rond de bosbaan van het Amsterdamse bos. Een prachtige plek voor een loop, rustig in de natuur en toch bij de stad.
Naar de agenda...

Amstelveen
kerngroep zaanstreek
April
12

GVAC trimloop

Trimloop in een bosrijke verkeersarme omgeving. De trimloop is elke 2e+4e+5e zondag van de maand Routes van 3,9 en 6,3 km en combinaties tot gewenste afstand Inschrijving vanaf 9.45 uur Start 10.30 uur Einde tijdwaarneming 12.15 uur Kosten 2 Euro Kantine, kleedruimte en douches geopend tot 13.00 u
Naar de agenda...

Veldhoven
GVAC
April
12

Elster-run

Tijdens deze recreatie/prestatieloop kunnen er 3 verschillende afstanden gelopen worden voor iedereen vanaf 8 jaar. Deze loop is voor elke type loper, en er is geen tijdslimiet. Iedereen ontvangt een medaille als herinnering, en vooraf is er nog een verloting.
Naar de agenda...

Elst
jeugdloopgroep arnhem
April
13

Kids run

een loop over bospaden vooraf gaande aan de paasloop voor volwassenen
Naar de agenda...

Bergen
Sportclub Chronos
April
13

Poelster Bosloop

Jaarlijks, op tweede Paasdag, wordt de Poelster Bosloop gehouden. Er is keuze uit drie afstanden. Voorafgaand aan de Bosloop is er een Kidsloop, afstand 1.7 km. Voor iedere afstand is een aparte en autovrije route uitgezet die voert door de mooiste delen van het Amsterdamse bos.
Naar de agenda...

Amstelveen
ASV De Poelster
April
13

Lions Heuvelloop

De Lions Heuveloop is een sfeervolle loop rond het kopje van Bloemendaal en in de duinen van Zuid Kennemerland. De Lions Heuveloop wordt meestal georganiseerd op 2e Paasdag. Er gaan gegarandeerd ongeveer 600 deelnemers tevreden naar huis.
Naar de agenda...

Overveen
Lions Heuvelloop - AV Haarlem
April
13

Enexis Huis Groene Loper Run Maastricht

De snelle hardloopwedstrijd de Enexis Huis Groene Loper Run keert op paasmaandag 13 april 2020 terug naar Maastricht. Naast een mooi en snel 5 km en 10 km parcours, een halve marathon én een kidsrun wordt er voor de derde editie van de wedstrijd de Maastricht Marathon toegevoegd!
Naar de agenda...

Maastricht
Extra Leisure B.V.
April
13

Devil's Trail - Walcheren

Ook Zeeland maakt kennis met de Devil’s Trail. Op 2e Paasdag heb je keuze drie routes op Walcheren, uiteraard met de nodige kilometers strand. Maar we duiken ook de prachtige duinen, bossen en landerijen in. In samenwerking met Buuten Lope organiseert Stichting Ox de Devil’s Trail – Walcheren.
Naar de agenda...

Oostkapelle
Stichting OX
April
13

Paaspolderloop

Traditiegetrouw wordt op tweede paasdag, maandag 13 April 2020, de Paaspolderloop gehouden in Nieuwe Niedorp. De Paaspolderloop, met jaarlijks zo’n 900 deelnemers, kan dankzij een groot aantal sponsors beschikken over een aantrekkelijke prijzenpot. Op alle afstanden zijn mooie prijzen te winnen.
Naar de agenda...

Nieuwe Niedorp
Paaspolderloop
April
13

Duijvestijn Tomaten Paasloop Pijnacker

De Paasloop is over 3, 5 of 10 Engelse mijlen (EM). Er is ook een jeugdloop van 1 EM (1,6 km.), in 2 leeftijden; t/m 10 jaar en t/m 14 jaar. Start en finish is bij het clubgebouw van de IJsver. Pijnacker, Sportlaan 17, 2641AZ Pijnacker. De jeugd start om 10.15 uur, overige afstanden om 11.00 uur
Naar de agenda...

Pijnacker
IJsvereniging Pijnacker
April
13

Bosloop Bergen

De bosloop is voor recreatie- en wedstrijdlopers. Het parcours gaat over bospaden en brengt u op de mooiste plekken in het duin. Het parcours is uitdagend en geaccidenteerd. Voor de eerste keer hebben we de loop op 2°Paasdag. Voor alle die finishen is er een herdenkingsmedaille.
Naar de agenda...

Bergen
Sportclub Chronos