Hardloopkalender

Datum
Activiteit
Locatie
April
20

Fit en Fry Rin

Zaterdag 20 april 2019 wordt het Watersportseizoen in Heeg feestelijk geopend, voorafgegaan door de Hoora Fit en Frij Rin! Het evenement De prachtige variërende parcours van deze hardloopwedstrijd, zijn uitgezet rond het waterrijke gebied van Heeg.
Naar de agenda...

Heeg
AV Horror
April
20

Jan van de Pol Voorjaarsloop 2019

De ‘Jan van de Pol Voorjaarsloop’ is een hardloopwedstrijd over 10 km. Deze loop kent een uitdagend parcours in een prachtige bosrijke omgeving rond het recreatiegebied Kwintelooyen te Rhenen. Inbegrepen in het inschrijfgeld: leenchip tijdsregistratie; medaille; verzorging (sportdrank en fruit).
Naar de agenda...

Rhenen
Stichting Jan van de Pol Voorjaarsloop
April
21

De Houtloop

Voor de jeugd tot en met 12 jaar is er om 10.30 uur een loop van 1,5 km op gedeeltelijk door het park. Om 11.00 uur starten de lopen van de 5, de 10 of de 15 km. Deze lopen worden gehouden door de Hertenkamp en de Delftse Hout. Inschrijven kan ter plaatse vanaf 10.00 uur.
Naar de agenda...

Delft
Atletiekvereniging AV'40
April
21

Duin-Bollenloop

Het parcours van de 5 en 10 km loopt door de in bloei staande tulpenvelden nabij Julianadorp. Hou je van de pracht van de bloemenvelden en de weidsheid van het Noord-Hollandse landschap dan is dit de perfecte loop voor je.
Naar de agenda...

Julianadorp
SV Noordkop Atletiek
April
21

Paasloop - Twisk

1e Paasdag 2019 is de 27ste editie van de Paasloop in Twisk. Naast de 3 en 11 km organiseren we dit jaar ook weer een 5,5 km loop. Het parcours gaat door het mooie Twisk en langs een vogelgebied en de landerijen.
Naar de agenda...

Twisk
Koninklijke ijsclub de Schaats Twisk
April
22

Poelster Bosloop

Jaarlijks, op tweede Paasdag, wordt de Poelster Bosloop gehouden. Er is keuze uit drie afstanden. Voorafgaand aan de Bosloop is er een Kidsloop, afstand 1.7 km. Voor iedere afstand is een aparte en autovrije route uitgezet die voert door de mooiste delen van het Amsterdamse bos.
Naar de agenda...

Amstelveen
ASV De Poelster
April
22

Enexis Huis Groene Loper Run 2019

De snelle hardloopwedstrijd de Groene Loper Run keert op paasmaandag 22 april 2019 terug naar Maastricht. Met de bekende vlakke 5 km, een nieuwe snelle 10 km en de nieuwe halve marathon is er voor iedere atleet wat wils.
Naar de agenda...

Maastricht
Extra Leisure B.V.
April
22

De Wielenloop

De Wielenloop t is opgezet omdat wij zoveel mogelijk mensen in alle leeftijdscategorieën op een gezellige en in een ongedwongen sfeer in beweging willen krijgen. De Wielenloop is een sportief evenement voor iedereen die van hardlopen en gezelligheid houdt.
Naar de agenda...

Rosmalen
De Wielenloop
April
22

Paaspolderloop

Traditiegetrouw wordt op tweede paasdag, maandag 22 April 2019, de Paaspolderloop gehouden in Nieuwe Niedorp. De Paaspolderloop, met jaarlijks zo’n 900 deelnemers, kan dankzij een groot aantal sponsors beschikken over een aantrekkelijke prijzenpot.
Naar de agenda...

Nieuwe Niedorp
Paaspolderloop
April
22

Bosloop Bergen

De bosloop is voor recreatie- en wedstrijdlopers. Het parcours gaat over bospaden en brengt u op de mooiste plekken in het duin. Het parcours is uitdagend en geaccidenteerd. Voor de eerste keer hebben we de loop op 2°Paasdag. Voor alle die finishen is er een herdenkingsmedaille.
Naar de agenda...

Bergen
Sportclub Chronos
April
22

Lions Heuvelloop

De Lions Heuveloop is een sfeervolle loop rond het kopje van Bloemendaal en in de duinen van Zuid Kennemerland. De Lions Heuveloop wordt meestal georganiseerd op 2e Paasdag. Er gaan gegarandeerd ongeveer 600 deelnemers tevreden naar huis.
Naar de agenda...

Overveen
Lions Heuvelloop - AV Haarlem
April
22

Molenloop Rotterdam

roeivereniging Skadi Rotterdam presenteert haar eerste hardloopwedstrijd op 22 april 2019. Het parcours van 5km is een rondje langs de Rotte dat je zo vaak kan rennen als je zelf wilt (binnen 2 uur).
Naar de agenda...

Rotterdam
Molenloop Rotterdam
April
22

PaasHaaswijkloop

Gezellig buurtloopje van Buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel en Loopgroep Oegstgeest. Het Leukste Loopje van de Lente!
Naar de agenda...

Oegstgeest
PaasHaaswijkloop
April
22

Inflatable 5k Oldenzaal

Trotseer 20 inflatable obstacles tijdens een max 5 km durende funrun! Hardloopevenement voor het goede doel: Stichting Alzheimer Nederland
Naar de agenda...

Oldenzaal
Stichting Inflatable 5k
April
22

Culemborg City Run

De Culemborg City Run is een prestatieloop voor jong en oud door het oude stadscentrum van Culemborg!
Naar de agenda...

Culemborg
Culemborg City Run
April
22

Zjwamer Paosloup

Een hardloop- en wandelevenement in Swalmen op tweede paasdag. Er kan gelopen worden in verschillende afstanden. Voor de kleintjes is er een kinderloop. Start en finish zijn op de markt.
Naar de agenda...

Swalmen
Stichting Paosloup Zjwame
April
22

De Halve van De Haar

Hardop door de Kasteeltuin. Met een uniek parcours door het park en de tuinen van De Haar staat Kasteelloop De Halve van De Haar garant voor het mooiste en gezelligste loopevenement van Midden-Nederland!
Naar de agenda...

Haarzuilens
Athletic Point Events