Hardloopkalender

Datum
Activiteit
Locatie
January
23

All4running Club: New Years Resolutions

EEN FIT BEGIN IS HET HALVE WERK! Begin 2020 fit door mee te doen met de New Year Resolutions trainingen! Januari staat in het teken van goede voornemens. All4running helpt je met deze trainingen graag een handje om je sportieve voornemens vol te houden. Voor meer informatie: all4running.nl/training
Naar de agenda...

Alkmaar
All4running Club Alkmaar
January
26

Winterserie 2

Snelwandel en prestatie wedstrijden 5,10,15,20km rondeparkoers 2,5km Niet geschikt voor hardlopers
Naar de agenda...

Amsterdam
De Lat
January
25

De Tol trailrun

Parcours: Vanaf de Tol Nunspeet ronde van 7,5 km, 15 km en 21,1 km door o.a. het Willemsbos, het Hulshorsterzand. Prachtig parcours.
Naar de agenda...

Nunspeet
Loopgroep2000/ Running2000
January
25

Driedorpenloop Swifterbant

De driedorpenloop wordt al vele jaren georganiseerd door AV Flevo Delta. Het is een recreatieve loop met voor de kinderen een ronde van 1 km. en voor de junioren en volwassenen een ronde van 3 km die maximaal 5 keer afgelegd kan worden.
Naar de agenda...

Swifterbant
AV Flevo Delta
January
25

36e PRESTATIELOOP TZUM

2e loop van SV Friesland, telt mee voor de clubcompetitie. landelijk uitzicht flink stuk langs de Bolswardervaart bekend van de Friese Schaats Elfstedentocht
Naar de agenda...

Tzum
sportvereniging friesland
January
25

Henschotermeer Games wintereditie 2020

Ook tijdens de wintereditie hebben wij een gevarieerd programma met voor ieder wat wils. Een KidsTrailCross over 1,5km, een Korte-Trail-Cross over 2,5km, een Lange-Trail-Cross over 10,5km. En Cross-Run-Bike-Runs over de afstanden 2,2-10-1,5km en 4,4-18-2,2km.
Naar de agenda...

Woudenberg
Stichting Run#033
January
26

Winterbosloop Beek Montferland

Een bosloop is een hardloopwedstrijd door de bossen van Beek. De ondergrond is niet verhard. Het parcours gaat over heuvelachtig terrein.
Naar de agenda...

Beek Montferland
Stichting Omloop Beek
January
26

Trainingsmarathon Amersfoort

Op zondag 26 januari een trainingsmarathon van 21 en 42 km met een nieuw parcours! Deelnemers 42 km (ook duo mogelijk) start 09.00 sportcomplex Amerena. Deelnemers 21 km start 11.15 uur OLV Toren. Beide afstanden finishen bij Amerena.
Naar de agenda...

Amersfoort
Stichting Marathon Amersfoort
January
26

Kwekerijenloop

Een laagdrempelig sportief evenement dat een minder bekende kant van de kwekerijen laat zien . De op zogeheten trailruns geïnspireerde recreatieve loop gaat namelijk over paden en doorgangen op kwekerijen die normaal gesproken niet of minder toegankelijk zijn. Vrije start tussen 9.30 en 12.00 uur.
Naar de agenda...

Zundert
Stichting Van Goghloop Zundert
January
26

Rondje Oeken

rondje Oeken is een loop vanaf "de Vroolijke Frans" met als doel lekker rennen en de opbrengst gaat naar een wisselend goed doel daarom is er geen tijdregistratie maar wel een klok bij de Finish
Naar de agenda...

Brummen
Jan Strijker hardloopbegeleiding
January
26

Athlos Bosloopcompetitie, seizoen 2019/2020

De Bosloopcompetitie is een reeks van 7 wedstrijden van oktober t/m april. Het parcours van 5 km door het Harderwijkse bos kan 1x, 2x of 3x worden afgelegd. De wedstrijden kunnen afzonderlijk of als competitie worden gelopen (minimaal 5 wedstrijden).
Naar de agenda...

HARDERWIJK
AV Athlos
January
26

Dobbeloop

De Dobbeloop is een trimloop/wedstrijd in en rond het natuurgebied de "Dobbeplas". Informatie:www.Dobbeloop.nl
Naar de agenda...

Nootdorp
Nootdorpse IJsclub
January
26

Vlakwatercross

In de bossen van natuurgebied Vlakwater aan de rand van het centrum van Venray is een schitterend parkoers uitgezet. Een pittig, maar niet extreem zwaar parcours over mooie bospaden, afgewisseld met korte en felle klimmetjes over zandheuvels. Er zijn ook wedstrijden voor de jeugd,
Naar de agenda...

Venray
ATV Venray
January
26

GVAC trimloop

Trimloop in een bosrijke verkeersarme omgeving. De trimloop is elke 2e+4e+5e zondag van de maand Routes van 3,9 en 6,3 km en combinaties tot gewenste afstand Inschrijving vanaf 9.45 uur Start 10.30 uur Einde tijdwaarneming 12.15 uur Kosten 2 Euro Kantine, kleedruimte en douches geopend tot 13.00 u
Naar de agenda...

Veldhoven
GVAC
January
26

Turfveld Cross

Tweewekelijkse cross in de winter. Beschutte ronde van 2,7 km in De Dennen. Inschrijving (vanaf 10:15) en prijsuitreiking in Bospaviljoen 't Turfveld. Aanrader voor clubs en loopgroepen met trainingskamp op Texel. Ook dagtrippers welkom: halte 149 Texelhopperbusjes (www.texelhopper.nl).
Naar de agenda...

Texel
AV Texel
January
26

3Plassenloop

Het parcours van 5 kilometer voert over nagenoeg verkeersvrije, geasfalteerde fietspaden langs de Zoetermeerseplas en rond de Noordhovense- en Benthuizerplas. Het parcours staat bekend als zeer snel. Inschrijving alleen op de dag zelf vanaf 09:30 uur in het clubgebouw van Road Runners.
Naar de agenda...

Zoetermeer
RRZ (Road Runners Zoetermeer)
January
26

92e Jagersplasloop Zaandam

Een kleinschalig loopevenement door het mooie Jagersveld. Het parcours loopt grotendeels over grindpaden. De jeugd loopt 1 ronde van 1,8 km. Voor de 4,5 km loop je nog een ronde van 2,7 km. Voor de 10 km loop je daarna nog eens 2 rondes van 2,7 km.
Naar de agenda...

Zaandam
AV Zaanland
January
26

Noordkop-crossloop

Een uitdagende cross op het schitterend gelegen mountainbike-parcours van wielervereniging HRTC Dok Den Helder. Een beker warme chocomel als beloning na afloop. De 6 km wordt als wedstrijd gelopen met m/v beste 3 overall.
Naar de agenda...

Den Helder
SV Noordkop Atletiek
January
26

Polderloop

De Polderloop is een hardloopevenement door het polderlandschap van Hazerswoude-Dorp. Dit evenement vindt 4 keer per jaar plaats, namelijk op elke laatste zondag van de maanden januari, februari, maart en april.
Naar de agenda...

Hazerswoude-Dorp
De Polderloop