Hardloopkalender

Datum
Activiteit
Locatie
February
26

Social Mile

Weer of geen weer. De Arnhemse hardloopgroep rent elke woensdag dwars door het centrum of juist daar vandaan om een bezoekje te brengen aan een van de vele stadsparken zoals Sonsbeek en Klarenbeek. Veel lopers hebben zich al laten verrassen door nieuwe plekjes in de Gelderse hoofdstad te ontdekken.
Naar de agenda...

Arnhem
Social Mile
February
29

Kralingse Bos parkrun

Parkrun staat voor wekelijks gratis 5 kilometer hardlopen, joggen of wandelen, met tijdwaarneming. Iedere zaterdagochtend om 9 uur in het Kralingse Bos, Rotterdam (start aan de Plaszoom)
Naar de agenda...

Rotterdam
Kralingse Bos parkrun
February
29

Trainingsloop Road 2 Rotterdam

De Road2Rotterdam Trainingslopen bestaat uit een serie van vier trainingslopen over 20, 25, 30 en 32/35 km. Je kunt je aansluiten bij groepen die worden aangevoerd door pacers met verschillende snelheden: 4.30/4.45/5/5.15/5.30/5.45/6/6.15/6.30 min per km. Inschrijven op de dag zelf is mogelijk.
Naar de agenda...

Landsmeer
AC Waterland
February
29

***SV-Putten Rusthoeveloop***

Wist u al dat de SV Putten Rusthoeveloop compleet is vernieuwd ? Een prachtige trailrun van 5 en 10 km bosloop en een trail van 13 km! Elektronische tijdregistratie, een medaille en een consumptiemunt
Naar de agenda...

Putten
SV-Putten Triatlon
February
29

Driedorpenloop Biddinghuizen

De driedorpenloop wordt al vele jaren georganiseerd door AV Flevo Delta. Het is een recreatieve loop met voor de kinderen een ronde van 1 km. en voor de junioren en volwassenen een ronde van 3 km die maximaal 5 keer afgelegd kan worden.
Naar de agenda...

Biddinghuizen
AV Flevo Delta
February
29

Acht van Langezwaag

De acht van Langezwaag is een prestatieloop over 2, 5, 10, 16.1 en 21.1 km. Deelname is voor iedereen die kan hardlopen. De Organisatie is in handen van SV Langezwaag. Er is gelegenheid tot omkleden en douchen in de accommodatie van SV Langezwaag. Zaterdag 29 februari 2020 is de 32ste editie.
Naar de agenda...

Langezwaag
De Acht van Langezwaag
February
29

Kustcross

Cross op onverharde paden in het Nollebos te Vlissingen, onderdeel van de Zeeuwse crosscompetitie voor alle categorieën .
Naar de agenda...

Vlissingen
ADSV Dynamica
February
29

Nacht van Groningen

Nacht van Groningen is het meest sfeervolle loopevenement door de binnenstad en het Noorderplantsoen.
Naar de agenda...

Groningen
Golazo Sports B.V.
February
29

ACO van Elderen crossloop

De ACO Van Elderen crossloop is een cross die georganiseerd wordt door atletiekvereniging ACO Van Elderen uit Ommen. Er kan gestart worden op drie verschillende afstanden. Namelijk 1750 m, 4950 m en 9930 m. Het parcours is grotendeels onverhard.
Naar de agenda...

Ommen
ACO van Elderen
March
1

Trailrunning De Dellen Heerde

Anderhalf uur lang op pad onder leiding van een ervaren trailrunner en gids. Zonder tijdregistratie, wel met maximale beleving en een gezellige kofferbaklunch tot slot.
Naar de agenda...

Heerde
Van Bloois Sportadvies
March
1

Robbenoordbosloop

Trimloop in het Robbenoordbos. Met combinaties rondes van 1.5, 2 en 4 kilometer kan een afstand naar keuze t/m 16 kilometer worden volbracht.
Naar de agenda...

Wieringerwerf
A.V. Wieringermeer e.o.
March
1

Hema IJzeren man Volksloop

Op zondag 1 Maart de Hema IJzeren Man Loop om 10 uur. Iedereen kan weer meedoen. IEDERE 1E ZONDAG VAN DE MAAND “HEMA IJZEREN MAN LOOP (VOLKSLOOP)! DOE JIJ OOK WEER MEE? VOORINSCHRIJVEN KAN VANAF 5 februari TOT 28 Februari.
Naar de agenda...

Weert
Hema IJzeren Man Volksloop
March
1

Energie Barendrecht 5e van 6 marathon trainingslopen

Jaarlijks organiseert C.A.V. Energie in januari, februari en maart 6 trainingslopen ter voorbereiding op de Rotterdam Marathon. Met een passe-partout van 28 euro kun je alle 6 trainingslopen meedoen, dit passe-partout kun je aanschaffen bij de 1e of de 2e trainingsloop.
Naar de agenda...

Barendrecht
C.A.V. Energie
March
1

20 van Alphen

De 20 van Alphen is Dé Openingsklassieker van het Nederlandse wegatletiek seizoen. Ieder jaar doen naast Nederlandse en Europese topatleten vele duizenden liefhebbers mee aan het grootste hardloopevenement van het Groene Hart. De inschrijving van Dé Openingsklassieker start op 18 september 2019.
Naar de agenda...

Alphen aan den Rijn
20 van Alphen
March
1

461e PanbosCross

De PanbosCross is een loopevenement in de bossen van Zeist. Het gewone parcours is drie kilometer, De tijdklok staat van 10.30u tot 12.30u aan. Binnen die twee uur kun je zoveel rondjes lopen als je wilt.
Naar de agenda...

Bosch en Duijn
U-track
March
1

Rondje Goutum

Rondje Goutum brengt je naar de zuidkant van Leeuwarden. Het grote aanbod van afstanden maakt dat deze loop een perfecte voorbereiding is op de Condensloop, Loop Leeuwarden, Slachte Marathon of Rotterdam Marathon.
Naar de agenda...

Leeuwarden
AV Lionitas
March
1

De Houtloop

Voor de jeugd tot en met 12 jaar is er om 10.30 uur een loop van 1 km op de atletiekbaan. Om 10.55 uur start de loop van de 3,5 km en die van 7 of 14 km om 11.00 uur. Deze lopen worden gehouden door de Hertenkamp en de Delftse Hout. Inschrijven kan ter plaatse vanaf 10.00 uur.
Naar de agenda...

Delft
Atletiekvereniging AV'40
March
1

NSL NederStrandLoop

Deze wedstrijd gaat door duin en over strand. De kenmerken bij uitstek van de AV-NSL! De route is afhankelijk van de windrichting. Op het strand lopen we graag met de wind in de rug. De finish is bij St(r)andplaats Nederzandt. Daar is gelegenheid om nog even gezellig na te praten.
Naar de agenda...

Noordwijk
Noordwijkerhoutse Strandlopers
March
1

Halve van Vroomshoop

Een halve marathon, 10 km, 5 km of 1,5 km door het buitengebied van het Zandstuve Bos te Vroomshoop. Een unieke ervaring die je niet wil missen! Tijdens de 5 km is het ook mogelijk deel te nemen met je hond, ook wel canicross genoemd. De start is iets na de reguliere 5 km.
Naar de agenda...

Vroomshoop
Loopgroep de Zandstuve