Spreekuur blessureadvies

Blessureadvies bij Hanzesport

Denk je dat je een beginnende blessure hebt? Kan ik met een bepaalde klacht wel of beter niet lopen en wat kan de oorzaak zijn? Kan ik bepaalde oefeningen doen om mijn klacht te verminderen? Of moet ik toch maar naar een chiropractor, fysio of manueel therapeut?
Zo maar een paar vragen waar elke loper wel eens mee rondloopt.

Jim Townhill is op de maandagavond op afspraak beschikbaar bij Hanzesport voor het stellen van een eerste diagnose bij klachten, voor het beantwoorden van vragen en geven van tips (bijv. gerichte rekoefeningen) om beginnende klachten niet te laten verergeren.

Hiermee biedt Hanzesport de mogelijkheid om bovenstaande vragen te bespreken en wie weet kun je door adviezen of tips voorkomen dat je door een blessure voorlopig moet stoppen met lopen.

Jim is werkzaam als chiropractor. Hij is ook enthousiast triatleet en hardloper bij de LAG groep binnen Hanzesport. Vanuit de sport en zijn vakgebied heeft hij veel ervaring opgebouwd met het begeleiden van sporters waarbij zijn kennis van chiropractie ervoor zorgt dat hij kijkt naar het functioneren van het totale menselijke lichaam en hierbij gericht op zoek gaat naar de mogelijke oorzaak van een blessure.

Hoe werkt een adviessessie:

  • Een sessie is maandagavond tussen 19.00 – 20.00 uur in de bestuurskamer van Hanzesport op afspraak.
  • Een sessie is bedoeld om een eerste diagnose bij klachten te stellen, vragen te beantwoorden en het geven van tips (bijv. gerichte oefeningen) om beginnende klachten niet verder te laten ontwikkelen en eventueel een korte behandeling van de klacht. Een uitgebreide behandeling is niet mogelijk binnen de beschikbare tijd.
  • Indien noodzakelijk zal er onafhankelijk worden doorverwezen naar huisarts / fysiotherapeut, manueel therapeut of chiropractor.
  • Een sessie duurt maximaal 20 min, zodat er 3 lopers per keer een consult kunnen krijgen.
  • Je kunt een afspraak maken door te mailen met Jim Townhill: jim@townhillfamily.com.
  • De kosten zijn € 5,- per sessie en dit dient contant tijdens het consult te worden betaald.