Beginnen met hardlopen? Start to Run!

Ook in coronatijd start AV Hanzesport met Start to Run!

Heb je ook in deze corona tijd het hardlopen opgepakt en wil je meer weten over looptechniek en je loophouding? Of wil je graag gaan starten met hardlopen? In Zutphen gaan we weer los met Start to Run. Zet jij jouw eerste stap op 14 oktober om 19.30 uur bij AV Hanzesport?

Enthousiaste trainers van Hanzesport staan klaar in de startblokken. Gwenn vd Schee en Fabienne Tousain bereiden zich voor op de cursus van 7 weken die op 14 oktober weer begint. Je wilt na de zomer fit worden en dat heerlijke buitengevoel vasthouden. Zo ook onze trainers. Gwenn en Fabienne zijn al bezig met het verzinnen van leuke trainingen en het spotten van mooie plekjes in de omgeving. De hardlooptrainers houden zich het hele jaar door fit en staan te popelen om mensen te helpen fitter te worden en gezond te leven.

Je kunt haast niet beter beginnen dan met Start to Run. Je gaat én werken aan je conditie, je energie en je gezondheid én maar liefst 93% slaagt bij ons! Het is een verantwoord programma van zeven weken waarbij een professionele trainer jou helpt en begeleidt om het hele traject vol te houden. Gemakkelijker dus dan zelf gaan hardlopen want die trainer én dat gezellige groepje loopmaatjes zijn een goede stok achter de deur, een extra stimulans om jou in shape te brengen. Laat je helpen met die eerste stap: Start to Run.

Voor meer info wveldhuis@t-mobeliethuis.nl
Inschrijven via www.yakultstarttorun.nl