Doe mee aan de Virtuele City Hanzeloop

De Running Center City Hanzeloop, welke op 17 mei zou worden gehouden, moest vanwege de corona-crisis worden geannuleerd. Veel deelnemers hebben zich op deze wedstrijd voorbereid.

AV Hanzesport biedt een alternatieve loop in Corona-tijd. Loop het originele parkoers of een alternatieve route en stuur het bewijs in. Zo kan iedereen op eigen gelegenheid aan de loop meedoen.

Hoe werkt het
Vanaf 3 mei t/m 17 juni melden de deelnemers zich aan via de website www.hanzesport.nl of via www.inschrijven.nl voor de kidsrun van 1km of voor de 5km of 10 km. Daarna loopt iedereen in deze periode op eigen gelegenheid de aangegeven afstand. Wandelen mag ook. Dat kan het officiële parkoers van de City Hanzeloop zijn, maar mag ook een eigen route zijn, bijvoorbeeld een eigen trainingronde. Als bewijs van de gelopen afstand stuurt de deelnemer dan zijn route naar AV Hanzesport.

Unieke herinnering

Unieke herinnering
Als herinnering aan deze unieke versie van de Running Center City Hanzeloop ontvangt de deelnemer een speciaal ontworpen medaille met de sky-line van Zutphen-Torenstad erop. Een collectors-item.


Uiteraard wijzen we de deelnemers erop, dat zij zich houden aan de dan geldende regels van het RIVM. Dus loop alleen en vermijd drukke plekken.

Daag jezelf en anderen uit en maak van je volgende trainingsloop een virtuele City Hanzeloop. Veel succes en plezier!