Farhaan sporttalent van Oost-Gelre?

Ibrahim en Farhaan Abdi Ali schrijven tweewekelijks een blog voor de website van de Zwarte Cross. De beide broers zijn opgenomen in de Zwarte Cross Talententuin voor talentvolle sporters uit de Achterhoek. Als leden van het Top Team Hanzesport volgen we de prestaties op de voet. Deze week gaan de blogs over de nieuwe trainingsgroep van Ibrahim op Papendal en de Sportverkiezingen van de Gemeente Oost-Gelre.

Blog Farhaan:

Sportverkiezing 2018

30 maart heb ik een loopclinic gehad van Dennis Licht op Papendal. Zoals altijd ging ik er naar toe samen met mijn trainer Herman. Toen we aan kwamen rijden met de auto zag ik bij het aankomst op Papendal  het bord met de aftelling naar Olympische Spelen in Tokyo. Hier kreeg ik kippenvel van, de Spelen ooit, dat is mijn droom. Ik keek mijn ogen uit, daar liep het selectieteam met onder andere Churandy Martina. Het was een dag met goede tips en ik heb ook op techniek getraind. Daarna kregen we een lunch aangeboden in het sportrestaurant van Papendal. Daar kan je goed gezien wat gezonde voeding is, het is goedkoper dan de ongezonde voeding. De dag werd afgesloten met een korte rondleiding en kregen we de traingshal te zien van de atleten. Mooie dag !

Afgelopen week kreeg ik een uitnodiging van de sportverkiezingen van Oost Gelre. Ik ben genomineerd als sporttalent van Oost Gelre. Iemand heeft mij hiervoor opgegeven. Op Koningsdag wordt bekend wie er sportman,  sportvrouw, sportploeg en sporttalent wordt van 2018. Iedereen kan stemmen via de mail. Ik wil natuurlijk heel graag winnen en het sporttalen van Oost Gelre worden. Stem dus op mij via www.sportverkiezingoostgelre.nl 

Sporttalent van Oost-Gelre

Ik hoop dat jullie allemaal op mij stemmen en ook jullie vrienden en bekenden dat laten doen. Stemmen kan tot 24 april.

Bolg Ibrahim:

Nieuwe trainer

Het is zover, na bijna vier maanden zonder heb ik een nieuwe trainer en trainingsgroep gevonden. Afgelopen week ben ik gestart bij Loopland Gelderland onder leiding van trainer Honere Hoedt. Loopland Gelderland is een Regionaal Trainings Centrum (RTC) met internationale coaching en ambitie: van Gelderland naar de absolute internationale top.

Loopland Gelderland

Mijn nieuwe trainingsschema ziet er zo uit:

  • 2 x per week trainen op Papendal
  • 1 x per week trainen in de sportschool in Arnhem
  • 2 x per week trainen in Warnsborn (crosstraining)

Vanuit Zutphen reis ik nu meerdere keren in de week naar Arnhem om te trainen. Goed te doen met trein en de bus. Voor de bostrainingen in Warnsborn kan ik vanaf Velp meerijden met mijn nieuwe trainingsmaatje Jasmijn Lau.

Afgelopen weekend heb ik een trainingswedstrijd over 5 kilometer gelopen in Nunspeet. Mijn doel was rustig starten en de wedstrijd ontspannen lopen. Na zo’n 2 kilometer werd ik ingehaald. Ik finishte als 2e en baalde daar achteraf toch een beetje van.

Al met al was het een mooie training voor mijn 10 kilometer wedstrijd op 14 april in Deventer. Leuk als je me komt aanmoedigen als je in de buurt bent!