Hanzesport Clubdag

Komende Zaterdag 2 oktober is de Hanzesport clubdag. Deze is altijd erg gezellig en van jong tot oud doet mee op een of meerdere onderdelen. Naast de atletiek onderdelen is er dit jaar ook een Hanzesport wisselloop voor alle lopers binnen Hanzesport. Je loopt of alleen of met 2 of 3 tallen een mooie route van circa 20 km. Bij de 2 en 3 tallen is er een loper en de andere fietsen mee en je kunt dus samen de afstand verdelen. Je mag net zo vaak wisselen als je wilt. We vertrekken om 9.30 uur vanaf de baan en zijn dan rond 11.30-11.45 uur terug. Iedereen kan mee en we passen het tempo hierop aan onder het motto samen uit, samen, thuis! Voor de wisselloop hoef je je niet vooraf in te schrijven.

Na afloop drinken we voor de liefhebber gezamenlijk koffie/thee en daarna kun je eventueel nog meedoen met de 1500 meter steeple en/of de zweede estafette (400-300-200-100).

Mocht je mee willen doen met de 5 kilometer op de baan, dan kan dat ook!. (Om half twaalf gaan we gezamenlijk inlopen en losmaken.) Of zou je eens willen speerwerpen, kogelstoten of hordenlopen dan mag dat ook. Er is altijd wel iemand die jouw ook wil helpen om op de dag zelf nog e.e.a. uit te leggen. Kijk voor de onderdelen, tijdschema en inschrijven via https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/36112/.

Kortom geef je op voor baan nummers en/of doe mee met de Hanzesport wisselduurloop en maak teams en kom komende zaterdag met de fiets naar de baan!

De trainers van Hanzesport!