Team Hanzesport Zutphen aanwezig bij de Megawandelmarathon

Op zaterdag 25 mei 2024 start op Nationaal Sportcentrum Papendal de Megawandelmarathon. En Hanzesport is daarbij! Jij ook?

In de prachtige omgeving rond Arnhem vindt op zaterdag 25 mei 2024 de derde editie van de Mega Wandel Marathon plaats: het mooiste wandelfeest van Nederland! De Mega Wandel Marathon is een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind en iedereen kan en mag meewandelen en zo sponsorgeld ophalen om projecten voor kinderen met een handicap te steunen. Inschrijven is vanaf nu mogelijk via: www.megawandelmarathon.nl.

Vorig jaar heeft Diana Koch met dochter Arwen Hovenier meegedaan aan dit evenement onder de naam Team Hanzesport Zutphen. Dit heeft naast een bijdrage voor Stichting het Gehandicapte Kind ook voor Hanzesport een klein bedrag opgeleverd. Aankomende editie doen Diana en Arwen opnieuw mee in het team Hanzesport Zutphen, de teampagina is reeds aangemaakt en hier te vinden.

Het zou leuk zijn als meerdere leden zich aansluiten bij dit team, samen wandelen is veel gezelliger! Sponsoren mag natuurlijk ook!

Meer informatie over de Megawandelmarathon en Team Hanzesport is te vinden op www.megawandelmarathon.nl