Vakantie afgelopen? Start to Run!

De vakantieperiode is afgelopen, tijd om nieuwe doelen te stellen. Ga hardlopen en doe mee met Start to Run bij Hanzesport in Zutphen. We beginnen weer vanaf woensdag 18 september om 19.30 uur vanaf onze atletiekbaan in Zutphen.

Heb je altijd al eens willen beginnen met hardlopen? Dit is je kans om samen met andere hardlopers en goede trainers te starten bij Hanzesport!

Vanaf woensdag 18 september bieden we mensen aan om eens mee te komen lopen op de woensdag avond training.

Ben je beginner of loop je al langer maar je komt niet verder kom dan eens mee lopen. We bieden de mogelijkheid om dan in een bestaande groep in te stromen op jou niveau. Het lopen in een groep stimuleert mensen toch om door te zetten en het verveelt minder snel. Je begint dan met de trainingen op de baan, waar we een goede in schatting kunnen maken wanneer je er rijp voor bent om ook met een groep mee van de baan af gaan. Wij hebben als trainers van de woensdag avond groepen veel ervaring met beginnende lopers van uit de trajecten Start to Run en beginners groep 0 tot 10km in 6 maanden. Je krijgt van ons een schema voor 4 weken van 2 of 3 trainingen in de week, waarvan ons belangrijkste moment de woensdagtraining is waar wij jullie vorderingen kunnen volgen. Aan de hand van jullie vorderingen stellen wij dan een vervolg schema op voor 4 weken.

Kun je een keer niet dan kun je altijd op een ander moment de training doen die op het schema staat om toch niet direct terug te vallen.

De trainingen bestaan uit een stukje techniek om een betere loopbeweging te realiseren en dan vooral jullie uithoudingsvermogen te verbeteren.

We beginnen om 19.30 uur.

De trainers die jullie gaan begeleiden zijn Rianne Nijhof, Gwen v/d Schee en Wim Veldhuis.

Wacht niet langer en schrijf je in!

WAAROM MOET JIJ GAAN HARDLOPEN?
Omdat hardlopen je helpt gezond en fit te worden én te blijven. Daarbij: hardlopen doe je waar, wanneer en met wie jij wilt. En stel je eens voor hoe trots en goed jij je voelt na die weken!

WAT LEER JE IN EEN YAKULT START TO RUN-LES?
Een groepsles duurt ongeveer anderhalf uur. Hierin ga je natuurlijk samen lekker hardlopen volgens het Yakult Start to Run-trainingsschema. Je oefent en leert ook de juiste loophouding- en techniek. Daarbij krijg je nog meer handige informatie over hardloopschoenen en -kleding, over eten en drinken als hardloper. En de trainer helpt je op weg met jouw schema zodat je doordeweeks zelf kunt lopen. Of maak een afspraakje met één van je nieuwe (hardloop)maatjes!

WAT KRIJG JE VOOR € 49,50?

 • 6 weken looptraining met begeleiding van een professionele trainer Huiswerkondersteuning via de Hardlopen.NL App met audiocoaching
 • De voedingsgids voor sporters (bijna 200 pagina’s!) vol gezonde tips en recepten
 • Een mini-abonnement op het tijdschrift Runner’s World (3 edities)
 • Deelname aan de Start to the Finish loop (7e les) waarmee we gaan bewijzen dat ook jij 3 kilometer kan hardlopen!

DUS NA 6 WEKEN YAKULT START TO RUN:

 • loop jij 25 minuten aaneengesloten
 • ken je jouw tempo
 • heb je de juiste loophouding en techniek
 • ben je fitter en gezonder
 • ben je (nog) beter op gewicht
 • heb je loopmaatjes
 • kun je alleen verder (maar dat kan dus ook samen!)
 • … ben je trots op jezelf

En oh ja: iedereen kan het! Twijfel je nog of het iets voor jou is? Ga dan naar één van de proeftrainingen bij jou in de buurt of ga gewoon de eerste training meedoen om te proeven of het wat voor jou is.

Meer informatie vind je op de website van Start to Run.