Zonnige editie van de Acht Kast(el)enloop

Wat was dit een bijzondere editie. Eentje om in de boeken(kast) te schrijven!
Met een prachtige zonnetje werden de 21 en 30 km lopers om 12.15 uur weg geschoten! Vooral bij de 30 km vele lopers die in voorbereiding zijn voor een marathon. Een goed meetpunt waar ze nu staan in de trainingen. Er waren pacers waar je lekker aan kon haken of je eigen plan lopen. Goede verzorging onderweg en lopen maar!
Een half uur later vertrokken er 330 lopers om de 10 km te voldoen. Of het de kasten op het parcours waren die voor afleiding zorgden, de zon te hard in de ogen scheen of te fanatiek in je race zitten.. vanaf waarschijnlijk loper 2 hebben een aantal lopers een afslag gemist. Dit is erg jammer, maar helaas op dat moment niets meer aan te doen. De lopers kwamen van diverse kanten over de finish. Enige verwarring, excuses van de organisatie en de prijsuitreiking heeft niet plaats gevonden.
 
Maar we laten ons niet snel op de kast jagen…. jij was er bij op deze EXTRA bijzondere editie! Ter plekke Omdenken dan maar hè!
Bedankt allen voor jullie aanwezigheid en hopelijk volgend jaar weer van de partij!
 
Op www.uitslagen.nl staan de gelopen tijden. Een selectie van foto’s kun je op deze pagina vinden, op deze pagina of op de website van Spieker Fotografie
 
P.s. Normaal is de bekende vraag na afloop.. hoeveel kastelen heb jij eigenlijk onderweg gezien? Nu is de vraag.. hoeveel kasten heb jij onderweg gezien?!