7e editie Quintusloop op 26 mei

Wil je hardlopen over de mooiste verharde en onverharde wegen van de Achterhoek? Doe dan mee met de Quintusloop op 26 mei, dit jaar alweer de zevende editie!

De kidsrun is voor jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar. Bij de kidsrun lopen een aantal begeleiders mee. Het is niet toegestaan om als ouder mee te lopen.

De prijsuitreiking van de kidsrun is om circa 10.45 uur. De prijsuitreiking van de andere afstanden is om 12.30 uur. Prijzen worden uitgereikt aan de eerste drie finishers per categorie.Bij de kidsrun worden twee categorieën onderscheiden: 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar.

Start en finish zijn bij Sporthal De Kamp, Sarinkkamp 7, Hengelo Gld.

De route loopt vooral door het prachtige buitengebied van Hengelo Gld.

Wij wensen je een goede voorbereiding en zien je graag op 26 mei!

Let op: Je ontvangt na inschrijving een bevestiging per mail. Ook ontvang je een aantal dagen voor de Quintusloop een mail met de laatste informatie. Heb je je ingeschreven en ontvang je geen mail? Controleer dan je spam map en voeg ons mailadres (info@quintusloop.nl) aan je adresboek toe, zodat je onze mails goed ontvangt.

Inschrijven en meer informatie via www.quintusloop.nl

Contact:
Heeft u vragen?
Neem dan contact op via email.
info@quintusloop.nl

Deelname is op eigen risico!

Wij zorgen voor water onderweg (4x op 21,1, 2x op 10 km en 1x op 5 km) en bij de finish een flesje water en sponsjes met water. Maar bereid je zelf ook goed voor. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen gezondheid.