Hanzesport Zutphen-Deventer-Zutphen duurloop

Op Zaterdag 23 maart 2019 gaan we de jaarlijkse Hanzesport Zutphen – Deventer – Zutphen duurloop houden welke als voorbereiding voor de voorjaarsmarathons gebruikt kan worden of gewoon omdat het een mooie gezelllige duurloop is.  We starten om 9.00 uur bij Hanzesport op de atletiekbaan en we lopen gezamenlijk in een rustig duurloop via de prachtige uiterwaarden aan de westkant van de IJssel naar Deventer. Bij de Molen in de Hoven zullen we de eerste stop hebben (circa 20 km). Voor mensen die hier willen uitstappen is er een auto om je terug te brengen naar Zutphen. Vervolgens lopen we gezamenlijk als groep door Deventer naar Gorssel, waar we onze tweede stop zullen hebben bij hotel restaurant de Roskam (circa 27 km). Hier zal ook een auto zijn voor de uitstappers. Vanaf de chinees in Epse (23 km) kunnen degene, die dat willen, in eigen tempo terug lopen naar de baan van Hanzesport (circa 35 km). Er wordt onderweg voor versnaperingen gezorgd (bananen, sportdrank). 

Iedereen die 20 km aan een stuk kan lopen is van harte welkom om mee te lopen! Deze loop past prima in de voorbereiding van de komende marathons of gewoon als leuke duurloop. De kosten zijn 3 euro per persoon en kunnen bij vertrek worden betaald.

Indien je van plan bent om mee te lopen dan graag aanmelden per mail voor 19 maart via menkbrem@gmail.com en graag aangeven welke afstand je wilt lopen (20/27/35 km). Dit in verband met het aantal benodigde auto’s en de hoeveelheid versnapperingen voor onderweg. De eerste 20 km zal rustig gaan en in meerdere groepen. Dus je hoeft niet bang te zijn als het te hard gaat en dus kan iedereen mee?