IN 2024 ZEKER EEN AVONDVIERDAAGSE!

We kunnen eindelijk echt van start, de aanmeldingen zijn geopend! Tot 31 juli kun je je inschrijven voor de Avondvierdaagse Zutphen. Dat kan individueel, maar ook als groep. Om je als groep aan te melden moet je wel met een aantal dingen rekening houden.

In september van 2019 zijn we vol goede moed gestart met de organisatie van de A4D 2020. In maart 2020 en de jaren erna kregen we te maken met de effecten van het coronavirus. Vervolgens hebben we onvoldoende een goede organisatie op touw kunnen zetten voor de A4D 2023.

Gelukkig kunnen we melden dat de A4D Zutphen in 2024 doorgaat! We starten op dinsdag 10 september. Nadere info over hoe en wat volgt binnenkort.

Als bestuur van de stichting hebben we ons daarvoor sterk gemaakt en dankzij de inzet van velen gaat de A4D op dinsdag 10 september van start. We noemen graag onze ‘mede-initiatiefnemers’; Perspectief Zutphen, Zutphense Voetbal Vereniging AZC, Atletiek Vereniging Hanzesport Zutphen, Scouting Karel Doorman Zutphen, GGNet Zutphen en Anno Waterlander namens Actief Zutphen.

We wensen jullie alvast heel veel voorpret toe!

Meer informatie op de website: https://a4d-zutphen.nl/

SCHRIJF JE HIER IN