Talentvolle atleten van Top Team Hanzesport worden ondersteund door twee nieuwe sponsors

Top Team Hanzesport uit Zutphen heeft vanaf 1 januari twee nieuwe sponsors op het atletiektenue staan. LAGO Personeelshuisvesting en RefurnZ Interior Solutions uit Lochem zijn vanaf 1 januari 2020 aan het atletiekteam uit Zutphen verbonden.

Trainer Herman IJzerman is erg blij met de nieuwe sponsors voor zijn team talentvolle midden- en lange afstandslopers. “Ons team verlegt al jaren continu haar grenzen. Dankzij deze support kunnen we weer een stap verder professionaliseren en atleten beter ondersteunen”.

Branko Dieperink, directeur van LAGO Personeelshuisvesting en RefurnZ, streeft zijn hele leven al naar het leveren van topprestaties in verschillende functies. “Ik zeg altijd: stil staan is achteruitgang. En dat geldt ook voor het LAGO en Refurnz team. Wij streven dagelijks naar de allerbeste resultaten voor onze klanten en hebben daarnaast passie voor sport. Wij zijn verheugd om Top Team Hanzesport te ondersteunen en kijken natuurlijk uit naar mooie podium plekken”.   

Het Top Team Hanzesport is een team van getalenteerde atleten die individuele coaching en begeleiding nodig hebben om door te kunnen groeien naar topniveau. Alle atleten van het Top Team Hanzesport zijn lid van atletiekvereniging Hanzesport.

LAGO Personeelshuisvesting verzorgt kant-en-klare huisvesting voor bedrijven die opzoek zijn naar goede huisvesting voor hun vaste al dan niet tijdelijke binnen- of buitenlandse personeel. RefurnZ Interior Solutions is gespecialiseerd in het stijlvol woonklaar maken en inrichten van deze woningen.

Meer informatie over het Top Team Hanzesport is te lezen op de website van atletiekvereniging Hanzesport.