Uitnodiging ONLINE Algemene Ledenvergadering

Door de verscherpte corona maatregelingen is het niet mogelijk een Algemene ledenvergadering in het clubgebouw te organiseren. Omdat we niet weten hoelang deze situatie nog aanhoudt, is het niet wenselijk de ALV nog een keer uit te stellen. Naast het afronden van lopende zaken, willen we de gevolgen van Corona op onze vereniging met u bespreken.

Het bestuur nodigt u daarom van harte uit om de Algemene ledenvergadering via een zoom conference call bij te wonen. U dient zich hiervoor aan te melden via de mail: secretaris@hanzesport.nl. Via een reply ontvangt u een bevestiging en een uitleg hoe u zoom installeert en hoe u deelneemt aan de vergadering.

Tijdens de zoom conference call is het mogelijk om een stem uit te brengen en vragen te stellen. We realiseren ons dat niet alle leden toegang hebben tot het internet. Helaas zien we in deze tijd geen andere mogelijkheid om u op de hoogte te brengen van belangrijke ontwikkelingen. U kunt ons helpen door uw niet-digitale clubgenoten te informeren.

We hopen u te ontmoeten op de online ALV op:

Woensdag 28 oktober 2020
Aanvang: 20.00 uur

Met vriendelijke sportgroeten,
Bestuur AV Hanzesport