Word sportbuddy van een vluchteling

Heb jij interesse om sportbuddy te worden van een sportieve vluchteling uit het Zutphense AZC?
Kom dan naar de informatieavond op vrijdag 4 februari om 19.30 uur.

Wat kunnen we doen in tijden waarin feesten en grote groepen mensen bijeenbrengen ingewikkeld zijn? Wat kun je doen met jouw buddy als cafés en musea nog gesloten zijn? Samen sporten in de buitenlucht! Daarom hebben Buddy to Buddy en Hanzesport besloten om weer een sportronde te organiseren. Er zijn heel veel buddy’s in het AZC die van sport houden en Buddy to Buddy is altijd op zoek naar meer Nederlandse deelnemers.

Samen sporten kan een mooie, laagdrempelige manier zijn om contact te krijgen met elkaar.

Word je hier nieuwsgierig van, dan ben je van harte welkom op onze informatieavond op vrijdag 4 februari om 19.30 uur bij Buddy to Buddy, Kerkhof 1a Zutphen. (Indien de maatregelen een live bijeenkomst nog niet toelaten, dan zal het een online informatieavond zijn.)

Meld je aan via de website van Buddy to Buddy.

Van harte welkom!

Wat doet Buddy to Buddy?

De stichting Buddy to Buddy helpt vluchtelingen uit een isolement te komen. Dit doet zij door betrokken inwoners aan vluchtelingen te koppelen. Buddy to Buddy gaat uit van gelijkwaardigheid en organiseert laagdrempelig contact van mens tot mens. Eén persoon kan de link zijn naar onze samenleving en kan daarmee heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan.

Maar voor beide kanten is contact een verrijking en geldt dat werelden worden vergroot. Lees hier meer over Buddy to Buddy.

We kijken naar je uit. Team Buddy to Buddy en Hanzesport