Grote Veldloop 2020 afgelast

In het kader van de vergunningaanvraag hebben we nauw contact met de gemeente Bronckhorst en het daar ingestelde Covid-19-team. In overleg deze zomer hebben we het programma  ingekort met een maximaal aantal deelnemers van 250 en aanvullende maatregelen voor de deelnemers.

Na de aanscherping van de maatregelen begin oktober heeft het corona-team van de gemeente de te verlenen vergunning nogmaals beoordeeld en geconstateerd dat, mede in het licht van de huidige ontwikkelingen rondom Covid-19, zij het onverantwoord vindt om de loop door te laten gaan vanwege de hoge concentratie mensen op één plek.

Lees verder… “Grote Veldloop 2020 afgelast”

Grote Clubactie 2020 – Steun Hanzesport

Heb jij ze al gekocht? De Grote Clubactie is in volle gang. Inmiddels zijn we een paar weken onderweg en zijn de eerste loten verkocht. Maar… we zijn nog ver van ons doel verwijderd. Dat doel is: €2500,- inzamelen voor Hoogspring-trainingsmateriaal.

Help jij mee om ons doel te halen door ook loten te bestellen? Dat gaat heel eenvoudig via deze link https://clubactie.nl/lot/atletiekvereniging-hanzesport/320299.

Naam, mailadres en IBAN invullen, dat is het enige wat je hoeft te doen. Een lot kost slechts €3,-, daarvan gaat maar liefst €2,40 rechtstreeks naar onze kas.

Ik weet uit ervaring dat de jeugdleden ontzettend blij zijn zodra ze nieuwe trainingsmaterialen zien en mogen gebruiken. Hoogspringen is moeilijk en soms ook best spannend om te doen. Met goed materiaal is het voor de jeugd mogelijk de lat hoger te kunnen leggen voor zichzelf.

Sportieve groeten, Simone Spaargaren

Warme weer maakt Hanzeloop in Zutphen pittig

Het  warme weer was voor veel deelnemers aan de Hanzeloop in Zutphen zondag minder welkom. De terrasgangers hadden niet te klagen, maar de hardlopers daarentegen moesten soms flink afzien. Toch zijn er geen grote problemen ontstaan, zegt wedstrijdleider Jan Rood na afloop. In tegenstelling tot de run vorige week in Utrecht zijn er in Zutphen geen renners in verkeerde straten beland.

Lees verder… “Warme weer maakt Hanzeloop in Zutphen pittig”