Nieuwe opzet Clubkampioenschappen

Op zaterdagmiddag 7 oktober aanstaande is onze clubdag/clubkampioenschappen. Heerlijk samen recreëren en wat kampioenschappen afwerken! Voor pupillen aan het einde van het jaar, net voor hun overgang naar een volgende leeftijdsgroep, nog een persoonlijk record te vestigen. En wie weet een clubrecord. Ook voor onze senior- en master-leden hebben we een passend aanbod. We pakken dit jaar flink uit!

Pupillen en junioren werken technische en loopnummers af. Natuurlijk komen onze G-atleten en Framerunners ruim aan bod.
Voor senioren en de masters zijn er technische – en loopnummers en voor alle lopers de bekende 3000 meter en de beroemde (beruchte) 1.500 meter steeplechase.

Naast de atletiek onderdelen op de baan is er dit jaar ook weer een Hanzesport wisselloop voor alle lopers binnen Hanzesport. Je loopt of alleen of met team van meerdere lopers (elke loper een deel van de afstand) een mooie route van circa 23 km via de uiterwaarden. Bij de teams van 2, 3 of 4 lopers is er een loper en de andere fietsen mee (zelf fietsen meebrengen) en je kunt dus onderling de afstand verdelen. Je mag net zo vaak wisselen als je wilt. We vertrekken om 13.00 uur vanaf de baan en zijn dan rond 16.00 uur terug. Iedereen kan mee en we passen het tempo hierop aan onder het motto samen uit, samen, thuis!

Om het recreëren nog wat meer te stimuleren zijn we bezig om een springkussen of een stormbaan neer te leggen.
Dus van jong tot oud, op diverse afstanden en technische nummers plus diverse activiteiten.

De activiteiten vinden plaats van 13.00 tot 16.00/16:30 uur en om 16.00 uur starten we met een barbecue.

Je geeft je op via dit Google Forms-formulier. Na inschrijving ontvang je je startnummer. Naast het formulier, is het ook mogelijk dat deelnemers zichzelf kunnen inschrijven via atletiek.nu. Mocht de deelnemer en/of ouders er niet uitkomen met de inschrijving voor de wedstrijd via atletiek.nu, kunnen wij de deelnemer inschrijven. Het verzoek aan alle vrijwilligers en de BBQ deelnemers om zich ook op deze manier in te schrijven.

Voor mensen zonder startnummer vragen we een bijdrage voor de BBQ. Voor wie wel een startnummer heeft geen bijdrage of een zeer geringe. We kunnen dit alles bekostigen vanwege de opbrengst van de grote clubactie van 2022, die we hiervoor hebben bestemd.

We zien je graag!

het WOC (Wedstrijd Organisatie Comité) en het bestuur van av Hanzesport